hayırlı olsun ikinci dil olayına alışırsın sıkıntı yok öğrenciler tercüme ediyor zaten![]()
hayırlı olsun ikinci dil olayına alışırsın sıkıntı yok öğrenciler tercüme ediyor zaten![]()
1 senem kaldı benımde hayrlı olsun zafer![]()
www.honda-tech.com
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimİnşallah en kısa sürede sen de istediğin yere gidersin hocam
Görev yeri ve Branş nedir hocam ?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Urfa iyidir yine de
Teşekkür ederim.Aynen.Bir de görev yaptığım okul yıllık 30 puan verince durum böyle oldu![]()
hayırlı olsun kardeş.. bende Türkiye Petreollerinde çalıştığımdan 4 sene Batmanda calıştım hemen her köyünü bilirim ve gariptir özlüyorum.. Dayımda yıllarca çorum emirbağ köyünde çalıştıktan sonra şimdi Haymanaya atandı en azından evine 100km..Güzel haberlerinize seviyoruz daha başarılı nesiller yetiştirmeniz dileğiyle...
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Teşekkür ederim.Amin
Sağol abi.Dediğin gibi ayrılırken biraz zor gelecek sanırımBazen buradan insan nefret de ediyor çok da seviyor bazı şeylerini. Yeri geldi yanan lastiklerin,taşların,maskeli insanların arasından geçip gittim;yeri geldi rahat rahat sokaklarında da gezdim Batman'ın.Sanırım en çok buradan ayrıldıktan sonra ciğer kebap yemeye hasret kalacam memlekette
![]()
Bende cok nefret ettim oradayken ama bildigin burnumda tutuyor. Firsat olsa da gitsem diyorum ama gorevim artik trakya..
Ciger konusuna gelirsek halo hayran diye geberiyorum resmen dbakir cigerini sevmiyorum varsa yoksa batmani cigeri(
Gelmeden benim yerime de aban abanabildigin kadar
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)