hayırlı olsun ikinci dil olayına alışırsın sıkıntı yok öğrenciler tercüme ediyor zaten :)
Printable View
hayırlı olsun ikinci dil olayına alışırsın sıkıntı yok öğrenciler tercüme ediyor zaten :)
Hayırlı olsun ;)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...8a15b4d33ff6d2
3.5 yıllık Batman serüvenimin sonuna geldim.Artık biraz da memlekette duralim :)
1 senem kaldı benımde hayrlı olsun zafer :D:D:D
hayirli olsun 2.5 yil once ayni sevinci yasamistim :)
Hayırlı olsun, benim şafak karanlık daha.:)
hayırlı olsun herşey gönlünce olur inş.
Hayırlı olsun darısı başıma :)
Hayırlı olsun Hocam. Branşcı olunca tabi direkt memlekete :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) İnşallah en kısa sürede sen de istediğin yere gidersin hocam :) Görev yeri ve Branş nedir hocam ?
Teşekkür ederim.Urfa iyidir yine de :)
Teşekkür ederim.Aynen.Bir de görev yaptığım okul yıllık 30 puan verince durum böyle oldu :)
Uludere'de görev yapıyorum,branşım Türkçe.:)
hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :)
hayırlı olsun kardeş.. bende Türkiye Petreollerinde çalıştığımdan 4 sene Batmanda calıştım hemen her köyünü bilirim ve gariptir özlüyorum.. Dayımda yıllarca çorum emirbağ köyünde çalıştıktan sonra şimdi Haymanaya atandı en azından evine 100km..Güzel haberlerinize seviyoruz daha başarılı nesiller yetiştirmeniz dileğiyle...
Teşekkür ederim.Amin :)
Sağol abi.Dediğin gibi ayrılırken biraz zor gelecek sanırım :( Bazen buradan insan nefret de ediyor çok da seviyor bazı şeylerini. Yeri geldi yanan lastiklerin,taşların,maskeli insanların arasından geçip gittim;yeri geldi rahat rahat sokaklarında da gezdim Batman'ın.Sanırım en çok buradan ayrıldıktan sonra ciğer kebap yemeye hasret kalacam memlekette :D
Hayirli olsun
Bende cok nefret ettim oradayken ama bildigin burnumda tutuyor. Firsat olsa da gitsem diyorum ama gorevim artik trakya..
Ciger konusuna gelirsek halo hayran diye geberiyorum resmen dbakir cigerini sevmiyorum varsa yoksa batmani cigeri :((
Gelmeden benim yerime de aban abanabildigin kadar
Seneler gösterecek bakalim :) Bana midyat yakın olduğundan ciğer yemeye genellikle Midyat'a gidiyorum ama Xalo Heyran'a 1 kere gitmişliğim var.Gitmeden önce midyatta son kez bir kere daha ciğer yerim artık.