teş. ettim. normalde duş işi nasıl işliyo? :D
Printable View
87-3 gittim bende.4. bölükteydim futbol sahasının tam karşısında idi bölüğümüz.Ben yazın gittiğim için 52 derece sıcaklığı görmüştüm.İlk gece eşorfmanlarımız giydirmemişlerdi sıcaktan havale geçiririz diye :D . Kantin işi biraz canını sıkabilir bide bölük çök bölük kalk kelimelerini fazlası ile duyacaksın.Ordu jimnastik hareketlerini de unutmayalım :) ben ordan izmir uzunada'ya düşmüştüm izmir yunanistan deniz sınırındaydı.Allahım kimseyi oraya düşürmesin.Yani kısaca acemi birliğin rahat geçer kuzey deniz komutanlığına bağlı bir yere düşersen işin kebap.Şimdiden allah yardımcın olsun hayırlı tezkereler kardeşim
cem öncelikle hayırlı teskereler :) denizci olduğun içinde yırttın diyorum :) hataya gitmen mecbur değilse adanadan iskenderuna geçmeni tavsiye ederim daha yakın olur.
valla geçmiş olsun :D zordur orası bende ordaydım ordan istanbula sürdüler beni :D denizcilik kolay derler ama tiksinceksin rütbeli görmekten ;) acemiliğin tadını çıkar yatılı okul gibi orası. benim zamanımda hafta sonları tiyatro ve konser oluyodu 2 lira bilet fiyatı :) talim öğretmenlerine fazla yüz verme benden tavsiye ;) 30 gün tatilin keyfini çıkar ;)
Tatili uzatmaya niyetlisin galiba :D
Kuzenim de oradan istanbul'a bahriyeli olarak gitmişti hayırlısı olsun :)
gideceğin yerler belli ankara istankul zonguldak bursa (kurs için :D ) çanakkale marmaris izmir antalya hatay bodrum yalova kocaeli hatırladıgım bu kadar. dalgıçlığı meslek olarak düşünüyosan balık adam ol fakat işim olmaz diyosan şiddetle tavsiye etmiyorum pişman olursun :D
orda yapan bir kaç arkadaşım var :D onlardan aldıgım duyumlar diyelim :D