kuzenim acemiliğide ustalığıda orda yaptı allah kolaylık versin :)
tek kamuflaj giyen denizciydik ddi :D
Printable View
kuzenim acemiliğide ustalığıda orda yaptı allah kolaylık versin :)
tek kamuflaj giyen denizciydik ddi :D
iskenderunda taştan bir gemi, bir daha gelirsem öpsünler beni! diyorum başaka bir şey demem:)
keşke usta birliğin orda olsaydı diyorum sadece:)
bi arkadaşım ustalığı orda yaptı biride acemeliği orda ustalığı izmirde revirde yaptı rahat sıkıntısız yer:)
belki kalırım orda
gelin bakalım torunlarrr :D:D:::D
ben direkt hatay havalimanından taksiyle iskenderuna gitmiştim. o yüzden askeriye ile terminal arasının ne kadar olduğunu bilemiyorum. ama iskenderun küçük bir yer. fazla uzak olacağını sanmıyorum.
kardeşim birde unutmadan kickbox yaptığını sakın söyleme orda. seni izmir foça anfibi diye biryer var oraya verirler. ki duyduklarıma göre rambo bile orda dayanamazmış. ıspartadaki komandolar varya onların suyun içinde olanını düşün. bildiğin cehennemmiş. ama % 80 usta birliği istanbul olacak. bak inşallah sonra görüşürüz ve bana yazarsın. kuzey deniz saha komutanlığına ait biryere düş yeter. hele benim gibi istanbul deniz müzesine felan düşersen sivil elbiselerle askerlik yaparsın. inönü stadının altında. karşında boğaz köprüsü ve kız kulesi. tek sıkıntı çarşı izinlerinde karşına çıkan trafik tabelası. insan nereye gideceğini sapıtıyor. dik gidersen beşiktaş çarşı. sol taraf dolmabahçe. sağ taraf ortaköy, bebek felan :) geceleri Reinadan çıkan Ferrari, lamborgini, porcheların egzost sesleri felan fena yani... kazan bar karşıda. her maçtan önce Beşiktaş takımı önünde durur. fb ye 1-2 sallarsınız ve sonra hayırlısıyla maça yollarsınız takımı...
hayirli teskereler simdiden.14 yil olmus gideli berbat biyer ozellikle yaz aylarinda 50-55 derece sicakta asfaltin uzerinde oturdugumuz gunler aklimdan gitmiyor."Iskenderun da tastan bir gemi bidaha gidersem s.ksinler beni" diye cok meshur atasozu bile var:ogerci 14 yilda neler degisti bilmiyorum ama o zamanlar oyleydi:oayrica orda balik adam secmeleri yapilir yaz aylarinda eger dalma yetenegin varsa katil ona secilirsen askerlegin rahat gecer;)neyse moralin bozulmasin hayirli teskereler:)
Hatay / İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı 2012 bende burayı dustum kardesım =) hayırlı teskereler
beyler siz hangi gün teslim olacaksınız
80/2 acemilik 15 gün ordaydı, Deniz Komando olarak gittim bende pek bişey anlamadım ama banyo sorunu falan vardı,