:D şaka yapıyorm de , çok güzel de , kebap gibi yer de :D:D
moralim düzelsin:D
Printable View
bi soru sorim :) tutku varya bisküvi. sever misin ? :D
kankı :D hayırlısı içki içmiyorum demişin ilk izin gecemde olmecayı kapıp gelıyorum yanına :D
tutku nedır :D
yemekleri bayaca kötüymüş. oraya giden arkadaşlar o kadar fazla tutku yemişler ki döndügü zaman görmek bile istemiyordu :D
hoşgeldin şimdiden cem :)).bir sıkıntın felan olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.alaya gitmen için otogara gitmene gerek yok hataydan(antakyadan yani) :).hataydan gelen dolmuşlar otobüsler alayın önünden geçiyor bir kenarda yol kenarında indin mi direk alayın kapısı karşında.:).
25 şubatta geliyorum bende :D
bende acemi birliğinde ordaydım bol bol sayılacaksın dörtlü yapacaksın başka sıkıntı yok usta birliğinde rahat edeceksin o kesin
dostum mayıs 2011 de gittim 17 gün kaldım sonra hava değişimine çıktım 20-25 şubat arası tekrar dönüyorum
bölüğüne göre ve talim öğretmenine göre değişir zorluğu ama genelde fazla zorlanmazsın
tek tavsiyem yanına bol bol iç çamaşırı ve çorap al yani neredeyse orada kalacağın her gün için 1 çift al ben yazın gittiğim için azımıza zıçılmıştı ter ve pislikten askeriyeden nasıl olsa veriyolar diye güvenip yanına eşya almamazlık yapma hiç bi boka yaramıyo verdikleri eşyalar
:D He ya muştuyu yolcu etmiştik biz oraya :D İskenderun çok zor yer dostum işin geyigi bir yana. Tek avantajın var yazın gitmiyorsun :) Yazın hava sıcaklıgı ortalama 50 derece oluyordu orda :D