Bulabilirseniz temiz corolla tsport atmosferik 240 hp aldılar kıbrısta nisan 2010 tr tuningde görmüştüm tabi o 5 kapılı vitz diye geçer ama motor aynı 2zzge.
Printable View
Bulabilirseniz temiz corolla tsport atmosferik 240 hp aldılar kıbrısta nisan 2010 tr tuningde görmüştüm tabi o 5 kapılı vitz diye geçer ama motor aynı 2zzge.
Roll hic dusunmedigim bir disiplin. Guclu olan alip gidio basini. Pist zamani kosmak virajda G yemek veya yanlamak vb isler istiyorum. 323ti ve cliors baya kafama yatiyor
RS iyidir.Düzgün bakılırsa sahibini üzmez.Yol tutuşu,frenajı standart parçalarıyla bile gayet yeterlidir.Fiyatıda gayet makul seviyelerde.
aslında biraz kasıp ep3 al dicemde fiyatlar 50 bin tl ye yaklaştı :) ama biraz daha geç kalırsan 70 bin civarı olacak hiç alamican :)
Pist gibi niyet varsa Fiesta ST yabana atılmaz
std olarak dahi çok üst seviye yol tutuşa sahiptir ki bu işin daha modifiye kısmı var..
+ Bir milyon
kabul ford fanatiğiyim ama fiesta ciddi stock haliyle kendi sınıfnın en iyi yol tutanı. konu yol tutma konusunda iyi bir firma ford ..Coil+brıdgestone s001 lastikle çok iyi şeyler yapılabilir.Heleki buna bushing kit kule gergisi vs eklenirse virajda harikalar yaratabilirsiniz.
aradığınız kriterler için fiesta st iyidir direksiyon tepkileri yol tutuşu canlılığı bakımından.ama tam bir hot hatch arıyorsanız clio rs'ten daha iyisini bulamazsınız...
abi yanlama falan diyosan 3.23 ti . hem ucuzda 170 ps 2.5 motor . sahibindende bitane var 17.5 . bence bayadır da duruyo paraya ihtiyacı varsa 16 ya bile alınabılır cunku satılmıyor
Pist içinse pistte benim arabayla sana bi taxi drive yaptırayım abi :) Standart clio ile aynı değil ama limitlerini görürsün aracın.:)
üstad o parayı senin arabana yatırsan :D ?.. k20 manuel şanzuman+k20 kapak ve k26 stroker kit.. kpro, 12.5cr, hafif kol, stage 2-3 egzantirik, skunk emme yada direk itb.. header vs vs.. 300+ hp ve 2600cc nin verecği tork :D birde aracı hafiflettinmi ..... .. para kalırsa yol tutuş için birşeyler yaparsın oy oy diyorum :D :D
Accorda yazik olur o islemleri yapmak.
Fiesta ST bu modifikasyonlari yapmanin maliyeti nedir?
18-19 a iyi giden Rs alinabiliyor, o yuzden daha bilindik die aklim oraya gidio.
Can senin araban ayri bisi, yanilirim ona binersem :)
s13 :soru:
öncelikli olarak mk2 rs, sonra 206 rc sonrada mk1 rs derim. mk1 alıcaksan selçuğun rs i kaçırma bence hocam.
10k Tl ler civari SFI Astra da alip yuklemwk fikirler arasinda. Parcasi ucuz, modu kollay
clio rs iyidir ama fiesta st varken mk1 rs de alınmaz..
mk2 deseniz bu sefer de muadil yaş ve km'lerde clio yine daha pahalı olur..
bence fiesta st çok iyi bir tercih olur :)