Biraz daha para cikarirsam iice culsuz kalcam. Zaten Accorduda yenilicem. Buradaki secimim iyi olursa yavas bir D segmenti alicam. Yoksa gene hizli tek bir sedan bakmak zorundayim
Printable View
Biraz daha para cikarirsam iice culsuz kalcam. Zaten Accorduda yenilicem. Buradaki secimim iyi olursa yavas bir D segmenti alicam. Yoksa gene hizli tek bir sedan bakmak zorundayim
bece clio rs iyi olabilir
abi düşünürsen arkadaşın vti var satıyo konuşuruz uygun bi rakama ayarlarız
Bilgi amaçlı soruyorum biraz konu dışı gibi ama Fiesta ST için söylenen artılar dizel olan ST modeli içinde geçerlimi acaba ?
sedan vti güzel araba bence. ya da accord u da satıp daha yeni impreza alabilirsin :)
Bende otomatik civic aldim araba cok fakat adrenalin vermiyor bir surude para harcadim kiyamiyom satmaya. İmkanim olsa clio rs alip girtlak doldururdum
bencede clio rs dediklerini yap sıkılınca üflersin benim projemdi turbo rs tayyarlara meydan okursun
yazını okurken bu adam tam crx ıcın yaratılmıs derken yol tutuş çok onemlı dedın yıkıldım :D
91 kasa MR-2 alınabılır :)
T-Sport tüm isteklerinizi karşılar
206rc veya 207gt
ibiza pd130 verim tarkan abi :) 2-3 lira masrafla çok ciddi yürütürsün :)
neden ibiza'nın nasıl yol tuttugunu ne kadar iyi biliyorsun ?
focus st veya focus rs bahsettiginiz sanırım. onların ne kadar iyi yol tuttugunu biliyorum bende. 25 bin liraya kadar bu araçları alamaz diye düşündüm. eski kasasının da zayıf motoru dolayısıyla ne kadar iyi yol tutsa da yavaş kalacagını düşünüyorum.
clio rs 306 gti vs. vs. hot hatch araçlar arasında ibizanın sıralamada üst sıralarda yer almadıgının bende farkındayım. ama kullanılacak aftermarket parçalarla ibiza bir pist arabası olmak için gayet ideal bir araç bana göre.
beni tanıyan herkes aracı sadece rolling veya drag için kullanmadıgımı cok iyi bilir. Çok ani çok sert hareketlerde bile dengesini bozmayan ve frenleri gücüne göre çok fazla iyi olan bir araç oldugunu gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim.
bu arabaya bi baksan olur aslında..biraz daha hesaplı alınabilirse isteklerini de karşılar diye düşünüyorum..
GÖRKEM OTODAN 2004 PEUGEOT 206 RC MOTORU ÇALIŞIR DURUMDA - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 71987124