Bende o paranin accord a harcanmasindan yanayim :)
Cok guclu aile arabasi olabilir konforunu pek bozmadan hacim ve torkun verdigi hisle cok keyifli bir arac olur.
Aracinizin ender olacagi da cabasi
Printable View
Bende o paranin accord a harcanmasindan yanayim :)
Cok guclu aile arabasi olabilir konforunu pek bozmadan hacim ve torkun verdigi hisle cok keyifli bir arac olur.
Aracinizin ender olacagi da cabasi
Benim arabada seni yanıltıcak tek şey sequantial olması olur abi:) Koltuktur döşemedir ne var ne yok sök. Coilleri gergileri tak benim araca yaklaşır zaten:) Clio'nun tek kötü noktası ağırlık transferini bozmaya gelmiyor. E30 ruhu var araçta :)
Misal; http://e1202.hizliresim.com/u/5/2gjjq.jpg Bu fotonundevamında topluyorum ama sonraki turda otokros pistine girdim :) Hava 3 dereceydi sanırım :) Lastikleri ısıtamadım bir türlü. Fotoğraf içinde Soner'e tekrardan çok teşekkürler :)
Sequential gerabox da sanırım 6-7 bin TL fiyatı vardı. Daha fazla da olabilir.
Can; peki yuruyende ne var sizin? Yani farkli olan parca ve markalari nedir?
Şanzıman sadev akslar ona uygun daha dayanıklı kalın akslar. kilitli difransiyel var. Süspansiyon olarak Eibach'ın Clio Cup kit'i var. Ön kule gergisi Omp, ama roll cage ise Oreca. Cage çok noktadan bağlı olduğundan gergi görevi görüyor o yüzden söylüyorum.
Standart bi araç için Weitec GT/ Kw/ Bilstein B14 coil kitleri için Ktec racing pist için biçilmiş kaftan demiş
306 sedanda bile araba orjinal yüksekliginde cok rahat viraja giriyodu super yol tutusu var.. ki o paralara giderli bi 306gti senin isteklerini karşılar hem sürüş zevki hem yol tutus hem ciger hepsi var.. donanım olarakta güzel
@ astra ıcın gonderdıgım sıtede hem opel hemde ford ıcın urunler war ordan fıyat lıstesınden karsılastırmada yapabılırsınız...
10k tl alınandan bence hayır çıkmaz temizini bulmak lazım.1 sene kadar kullandım motor elektroniği epey problem çıkardı hepsi aynı değil ancak götürdüğüm opel ustalarıda sfi lerin elektronikten çok geldiğini söylemişlerdi.
Siteden serkanokan'ın aracı var clio rs satılıkta ona da bakılabilir.
306gti
clio rs
madem yol tutuş isteniyor.
920kg aslında:) 13 LT benzin ile 931 kg ölçülmüştü araç İstanbul Parkta
Renault Sport | French Clio Cup | Technical Data
Bu arada aynen motor kulağı yok araçta motor aşağıda duruyor. nerde duruyor kaldırıp bakmak lazım :) Fotoğrafını çekerim bi ara :)
Maşallah nerdeyse aynıymış normal clio RS ile cup
farkları say say bitmedi
:)
Clio RS arka koltuklari sokup kullanicam bende. Belki 2 adet spor koltuk koyarim. Bayaca bi kucuk pistte time trial kovalicam. Birde sehir ici eglwnce icin
pist için fiesta st inanılmaz bir araç bence. clio-peugeot yol tutuş olarak bence yaklaşamaz st ye... virajlarda eğer gerçekten hakimseniz öne çıkan tek araç olur bence.
Clio RS değilde Megane RS önereyim ben sana yol tutuşu çok iyi bana göre Tayyardan daha iyi tutunuyor 2.0T 225 hp benim hayalimdeki araç :)
abi biraz daha bütçe çıkabilirsen
kesinlikle cooper s derim ben