Tekrar gc8 düşünürmüsün?
Yok GC8 düşünsem alacaklarımın ilk 10 u aklımdailki gene kendi aracım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Clio RS, standart yay + sarı koni amortisör. Aradığın şey tam olarak o![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Clio rs de kullandim 206 rc de bence gerek donanim gerekse yurur olarak rc bambaska. O fiyatlara alinacak en ii araba...
Alayım bilgilerini, ama sakın bana mavi renkli gri kaputlu olan olmasın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bence tek dusuncenız clıo rs olmalı onun parcalarına da k-tech racıng fırmasından bakabılırsınız kı hatta kendılerının yaptıgı bır arac war kendı sıtelerınde ordan da parca konusunda aklınızda bır fıkır olusabılır
Bakalim, cok guclu aday dedigim gibi. Bilindik ve piyasasi olan arac. 206rc nin yol tutusu hakkinda bilgim yok
Clio RS oneririm bende.. Ciddi keyifli bir arac..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Valla agbi adrenalin dersen aslında arkadan itiş e gec
Bmw 3.25i m50 blok turbo ile cok iş yapiliyorzevkli oluyor bi ton videosunu izledim
200 sx s14 te alabilirsin virajlarda kötü degil araç dengesiz yanlama yapmaz gaz tepkisini bil yeterki istedigin zamanda yanlaya yanlaya gez ha roll de yaparsindüzgün diff oranı vs ile
ama illa benim isteklerim olsun dersen direk clio rs
206 rc yi direk sil agbi
Sattigima pismanim zaten![]()
senin ilacın belliartık m power demelisin
sil diğer düşünceleri aklından abi
![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Almayı düşündüğünüz aracın frenlerinide test edin. Bir CRX'e frenleri ve yol tutturmak için 4000-5000 harcamanız lazım. Şimdi çıkar birileri reçete verir size gerçi 2000 tl lik.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)