Tekrar gc8 düşünürmüsün?
Printable View
Tekrar gc8 düşünürmüsün?
Yok GC8 düşünsem alacaklarımın ilk 10 u aklımda :D ilki gene kendi aracım
Clio RS, standart yay + sarı koni amortisör. Aradığın şey tam olarak o :)
Clio rs de kullandim 206 rc de bence gerek donanim gerekse yurur olarak rc bambaska. O fiyatlara alinacak en ii araba...
Alayım bilgilerini, ama sakın bana mavi renkli gri kaputlu olan olmasın.
bence tek dusuncenız clıo rs olmalı onun parcalarına da k-tech racıng fırmasından bakabılırsınız kı hatta kendılerının yaptıgı bır arac war kendı sıtelerınde ordan da parca konusunda aklınızda bır fıkır olusabılır
Bakalim, cok guclu aday dedigim gibi. Bilindik ve piyasasi olan arac. 206rc nin yol tutusu hakkinda bilgim yok
Clio RS oneririm bende.. Ciddi keyifli bir arac..
Valla agbi adrenalin dersen aslında arkadan itiş e gec :)
Bmw 3.25i m50 blok turbo ile cok iş yapiliyor :) zevkli oluyor bi ton videosunu izledim
200 sx s14 te alabilirsin virajlarda kötü degil araç dengesiz yanlama yapmaz gaz tepkisini bil yeterki istedigin zamanda yanlaya yanlaya gez ha roll de yaparsin :) düzgün diff oranı vs ile :)
ama illa benim isteklerim olsun dersen direk clio rs
206 rc yi direk sil agbi
gc8 i sattın o ayarda bişeyler arıyorsun... tarkan abi sen daha çok aranırsın söyliyim :D:D:D:D
Sattigima pismanim zaten :)
senin ilacın belli :) artık m power demelisin :) sil diğer düşünceleri aklından abi :)
Almayı düşündüğünüz aracın frenlerinide test edin. Bir CRX'e frenleri ve yol tutturmak için 4000-5000 harcamanız lazım. Şimdi çıkar birileri reçete verir size gerçi 2000 tl lik.
bence corolla 1,8 tsport atmosferik süper makina
Tabiki typer :)