bi crx alınır üstüne bi frenkeştayn k20 yapılır full Adrenalin gezilir :D
Printable View
bi crx alınır üstüne bi frenkeştayn k20 yapılır full Adrenalin gezilir :D
abi ufak gelmez dersen gti dusunursen gti'm satilik ilanlarda mevcut gc8 den sonra sarmaz ama speclerinde ufak degisiklikler daha yaparsan tatmin edici olur senin icin :)
bende pişmanım abi ama CVK rs i aldım keyiflı bı arac tavsıye ederım sanada bı rs. dün ilk bındım maslak tarafında bı vıraja gırdım ahmet usta hoopp hopp lan atıcak dedı ve attı :D bı an subaruyla karıstırdım ilk bınıste tepkımesını ve yol tutusunu subaru gıbı beklıyosun ama sonra alısıyosun gayet guzel. 0 - 250 birbuçuk saat :D:D
abi paraya kıyıp volvo s60r yada s40 t5 4wd alsana :D
Volvo S40 2.5 T5 Premium 2005 Model 40.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 68729773
awd lerde otomatik yokmuş bunu bulabildim :) r paket 300hp yazmış ama r paket benim bildiğim aksesuvardan ibaret, sıyırmış olabilir :)
yanlız araca söyle bir bak abi... sti'dan 10 kat daha konfor ve aksesuvarlı stoc internallerlede 350 400 hp lere kadar gideri var :) alt yapı yürür ford focus la aynı yol tutuşu çok iyidir :) ah bide awd olanı olsa çok iyi olurdu :)
b16 rex sadece lastiği var :)
Hockenheimring Auto Slalom Honda CRX 2006 - YouTube
Hala arayış içindeyim. Bu arada çok mutsuzum çünkü gazlıyamıyorum. Dün Doblonun canını almaya çalıştım :D
mkIII golf gti de olabilir bence alternatifler arasında.
abi b16 crx e ısınamadın sanırım :D
clio rs yada 106 alırdım
İlla ki atmosferik olacaksa Nissan Primera GT (SR20DE)'de geldi aklıma.
corolla t-sport olabilir bence
temiz bir 106 gti seni her türlü tatmin eder reiz ;)
MeganeII RS bulabilirsen abi biraz daha bütçeyi zorlayıp, en güzeli o olacaktır bence.
Beyler s60r kullanmis kimse varmi? Bana hic pist arabasi gibi gelmedi, narin araba gibi. Birde o tur araba icin accorduda satmam lazim. 2 tane d segmenti arabayi napayim :)
20 25 liralara k20 swaplanabiliyor mu ? Eğer oluyorsa ben olsam öyle yapardım :) Hem accordu da satmaya gerek kalmaz :)
Kardesim, accordu 5cm bassaniz? Genis lastik ve spacerda koysaniz. Dogasinda cok iyi yol tutmak yok.