FİESTA st 2.0
Printable View
FİESTA st 2.0
seni clio rs paklar.
kaliteli bir coilover setine bakar yol tutuşuda. ve çoğu markanın coilinden daha ucuza bulunur. bi çok parçasıda arkadaşlarımızda filanda mevcut diğer markalara göre ciddi uygun fiyatlara modlanır.
verimlilik acısından önereceğim zevkli arabalar rc olur sfi astra gsi olur 206 gti bile olur yürür gayette hızlı olur az paralara .:) ben mesela yazın draglarda bu kiloyla 1.3 araba koşturmayı planlıyorum sonunu düşünen kahraman olmaz :D şaka bir yana abicim zevkli güzel bilmiyorum izmirde ne kadar bu katogoride denenecek araba var.
öneri olsun z3 2.8ler keyifli olabilir.. hem yazın da üstünü açar gezersin zaten izmirdesin..
BMW Z Serisi Z3 2.8 1997 Model 31.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 65221788
Abi İzmirde satilik olan motor hasarli 206Rc cok mantikli. Komple motor yapsan bile en azindan elindeki paraya saglikli bir aracin olur, ustune kalan paraylada coil,bushing,arm yaparsin.
206 rc veya clio rs ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum...
eğer ikinci araç olarak düşünülüyorsa bütçede yeterli ef veya crx e b16 swap derim ki büyük konuşacağım impoyu falan unutursun o derece adrenalin ve zevk veren araçlar oluyor :) ef yi bilemem ama rexe küçük dokunuşlar ile çok sıkı yol tuttuğunu söyleyebilirim..
fabrika çıkışı araçlarda o bahsettiğin adrenalini yakalamak zor her bindiğinde ellerinin titremesini kan dolamışının hızlanmasını ve yüzünde gülücükler oluşmasını istiyorsan swap bir alet al veya kendin yap
Miniks satıyordu bi tane b16 rex.. 11 bin lira istiyordu sanırım çok güzel tercih olur bencede..
Tarkan abime vts 2 verelim :D
8L S3 de olabilir..
tarkan abinin belirttiği fiyat aralığına temiz s3 bulunabilir mi :soru:
Fiestalara ve modlanma parçalarının fiyatına baktım, ödüm koptu :D Toplamda bana 30.000TL leri geçecek bir projeye benziyor. 106gti ve saxo için fikrimi söyledim zaten. Maksat düzgitmekse eyvallah ama ard arda atılacak makas yada şigan geçişlerinde kendimi nerede bulacağımın garantisi yok. VTI kusura bakmayın ama benim isteklerimin hiçbir yerine hizmet etmez. s13-14 araçların bence doğası drift, bu yüzden onları pistte (özellikle kısa dar virajlı türkiye pistlerinde) üzmeyelim. e30-36 325i lere baktım; insanda bmw sevgisi olurda bu ne piyasasızlık anlamadım. 328i sahiplerine zaten allahtan fikir ihsan etmesini diliyorumi bir dönüp e36 m3 fiyatlarına bakarlarsa dünyadaki yerlerine dönerler. Hala en kuvvetli adaylardan biri Clio Rs, e36m3, minikslerin b16 lı CRX ide iş yapar vs...
Aramaya son sürat devam, tüm yardımlarınız için teşekkürler.
bence dondur minikslerin sattığı b16 crx'i memleketine :) yada e30 projesi veya ugurun askere gitmeden sattıgı 96 laci vtec yakışır sana en son mehmet başer abilerdeydi
Piston egzantrik kısa vs dolu bi 106 veya czt tercih ederdim yerinizde olsam.
olum aksamda dedim ya sana al bitane motor
Aracı tanımam etmem ama daha az bütçeyle işinizi görecek cinsten
http://www.techturkey.com/forum/otom...bo-c20let.html
fiesta st olabilir bence