Anılım hayırlısı olsun ya yayla devam
Firmaya da helal olsun..
malının arkasında duran satıcı olması ne güzel hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun anıl fakat çıktığına üzüldüm sistemin :/
Gerçekten Junique Design Studios'u tebrik ediyorum,böyle insanlar var mı diye soruyorken olduğunu bilmek güzel,adamlar 50 liralık malın bi sürü lafını yapıyorlar birde rezil rüsva oluyorken yüksek mevlaları tık diye geri ödemeleri mükemmel bişey..
50 lira için çamura yatan insanlar var helal olsun işte esnaflık budur örnek alsın bilmeyenler...
Vorsprung Durch Technik
Gerçekten harbi esnafmış arkadaş, ama sistemin cıktığına üzüldüm 5 lik le yoluna devam etHayırlısı olsun
AP Type-R
D2 OUT - Cantürk IN
Şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim en azından uzamadan tatlıya bağlanması sevindirici.
Ama 3.5'luk yay takma fikrini biraz "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş" durumu gibi bence biraz daha düşün
belki yine polodaki gibi kaliteli bir coilover ile yoluna devam edebilirsin.
Hayırlısı olsun Anıl kardeşim. İlk montaj yapılırken Erdem le tanışma fırsatı yakaldım. Gerçekte çok dürüst ve düzgün bir kişi. Yaptığı bu hareketlede kendini gerçektende kanıtladı. Arkadaşlarında yazdığı gibi üç beş lira için çamura yatan esnaflarla kıyaslanamıyacak bir kişi Erdem. Burda ürün hatası olmasına rağmen, müşteriye verilen seçenekleri sorunsuz sıkıntısız cevaplamakta çok önemli. Hatayı kabul edip iade işleminide hızlı bir şekilde sonuçlandırmakta takdire değer bir hareket olarak görüyorum.
Anıl cım tekrardan hayırlısı olsun senin için. Erdem kardeşimizide tekrardan teşekkürler ve tebrikler.
Herkese örnek olacak bir yazı eline sağlık Anıl...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Parani geri aldiysan ben olsam masraftan kacmayip cok hardcore olmayan guzel bi coilover kiti alirdim iyi bir markadan.
Satici arkadasin davranisi gercekten şık olmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)