Esnafmış...
Anıl en azından tecrübe etmiş olmuşunMekanik iyidir
![]()
sadece air ride olarak bakmayın bu olaya normal yay amortisör kitlerinde,coil'lerde de bu durumlar mevcut.
Gercı sankı herkes gıdıpte yay alır gibi airride sistemi alcak gıbı konustum ama neysemıllet sırada beklıyodu
![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
o konuda en sanslınız benım sanırımorjınalden hydroaktıf suspansıyon var 90 km ı gecınce otomatık yere cokuyo vırajlarda arabayı dengelıyo ıstedıgım zaman yere sıfır ıstedıgım zaman yerden 50 cm havada yada orta konumda kullanıyorum mukemmel bı sıstem
belkı bu arabanın bı hurdası bulunursa butn suspansıyon sıstemı baska bı arabaya takılabılır arastırmak lazım o zaman sorunsuz kullanırsın
helal Anıl bu kadar yazıyı herkes üşenmeden yazmazesnaf var esnaf var diyoruz tebrikler..
gerçekten esnaflık dedıgın budurr teşekkürlerimi iletiyorum malzemının arkasında durdugu ıcın .. bu sisteminde bu markanında defolu cıkması bıraz aklımı karıstırdı ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Valla oha oldum şirketin esnaflığı karşısında. Zaten iş yerlerinin fotoğrafları ve yaptıkları araçlar ile gözümde çok iyi bir yerleri vardı şimdi 1 kez daha Türkiye'de görülen ender esnaflıklardan birisini yapmış.
Helal olsun.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
rakam cok yuksek iade için falan helal olsun gercekten
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yakışanı yapmış helal olsun
sizin çocuklar seni aralarına almaz artık kardeşim.sen air ridesizda güzelsin boşver.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)