Hemşehrim, yolun ve kısmetin açık olsun..havalimanında yalnız kalmışsın ama urfalıların olmadıgı yer yok dünyada, norveç te de vardır illaki
İsot, reçel, mırra, bexdeniz, pırpırım, lolaz, yanbalı, sıkıntısı olursa söyle yollayalım![]()
Hemşehrim, yolun ve kısmetin açık olsun..havalimanında yalnız kalmışsın ama urfalıların olmadıgı yer yok dünyada, norveç te de vardır illaki
İsot, reçel, mırra, bexdeniz, pırpırım, lolaz, yanbalı, sıkıntısı olursa söyle yollayalım![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
norveçli balıkçılara selam söyle ciraceptin kullanıp kullanmadıklarına dikkat et![]()
Hakkında hayırlısı olur inşallah.
dünyanın en üstün yaşam standardına sahip ülkesindesiniz.![]()
adamın dibisin,iyi bak kendine oralarda![]()
Allah kolaylık versin çok zor çok farklı
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
beyler şimdi 870 km hizla varna uzerindeyizzz) ve inanmiyacaksiniz ama koltuklarin hepsi recaro
saka gibi . ve sole bi durum gelisti tsm kapidan iceri girerken arka bi baktim en az 50 tane hatun voleyboycumudur nedir hepsi ayni giyinmis
sar sari
nereya baksam allihim aklima mukayet ol demekten baska bisey yapamiyorummmm
)))
hiç kullanılmamış uçağın o kadar sallanmaması lazım.![]()
vay be varna da benim memleket sayılır. demek gün geldi ve gidiyorsun. hangi makinayı alacağına karar verdin miyalnız sıkıldı diyip geri dönmek yok. 4 ay gece demek sürekli roll. demek bizi iyi temsil et oralarda
![]()
beyler hemen yanimda sapsari sacli masmavigozlu sanki gozleri okyanus arkadasss.. yuzu puruzsuzz. bu nedir bide arada bi bakim gulumsuyo acaba bilse ki onun icin bunlari dusunuyorum acaba ne yapar...)) hemen inmek istiyorummm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)