Abi yollar kötüymüş kar yağışı nedeniyle,dikkatli ol olur mu üzme bizi...
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Görüşemesek bile mutlaka arayacağım...
Çok teşekkür ederim, bu sıcak ilgilere karşı insan en azından mola verip tanışmak istiyor, ama dediğim gibi gece yarısı ya da sabahın ilk saatlerinde olmuş olur, bu nedenle rahatsızlık vermek istemiyorum. Ayrıca sen Zonguldak'ın yabancısı değilsin, seni ne zaman göreceğiz asıl burada? Perşembe günü çalışmaktayım, cuma günü de bir programa katılacağım, öğleye kadar otele giriş yapmam gerekiyor, bu nedenle gündüz yolculuğu imkansız gibi görünüyor. 7-8 gibi ulaşıp, 1,2 saat dinlenmek istiyorum.FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Aşkınım 2 martta gideceğim, şu ana göre bir nebze daha iyi olur tahminime göre yollar, zaten çok kötü olursa zorlamam şansımı...AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar yolculuğumu geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Büyük heveslerle planladığım gibi aracımla yapamadık ne yazık ki hava şartlarından dolayı.
Hatta biraz şanslı olmsam yolculuk tamamen iptal olacaktı ki Zonguldak'tan Ankara'ya otobüsle giderken yolculuk esnasında Mengen civarında sonraki bütün otobüs seferlerinin iptal olduğunu öğrendik. Yolculuk olarak da Ankara'dan aktarmalı olarak ulaştım Antalya'ya. Güzergah olarak Ankara-Polatlı-Afyon-Burdur-Antalya istikameti kullanıldı. Konya güzergahı kapalı olduğu için bu yol kullanıldı. Ankara-Antalya arasını 10 saatte kat ettik. Polatlı-Afyon arasında yola karları üfleyen bir tipi vardı ki ömrümde ilk defa rüzgarda yerdeki karın sürüklendiğini gördüm. Dönüş de yine aynı güzergahtan gerçekleşti. Cevap verip tavsiyelerde bulunan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Murat kusura bakma arayacağım dedim arayamadım fırsat olmadı. Seni beklerim artık Zonguldak'a Karadeniz'e![]()
Ben konuyu kaçırmışım.. Bende Afyon yolunu tavsiye edecektim. Zaten gerekli yolu kullanmışsın. Tekrar geçersen Afyonda yol üzerindeyim. Mura'tan önce beklerim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)