User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Zonguldak-Antalya Güzergah Tavsiye...

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yollar kötüymüş kar yağışı nedeniyle,dikkatli ol olur mu üzme bizi...

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı watchword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzel karşı davetiniz için bende teşekkür ederim . Zaman ne olursa olsun , mutlaka bişiler içmek için haberlerinizi bekliyorum . İrtibat bilgilerimi pm. ' liyorum hemen . Geldiğinizde , görüşürüz artık . Size şimdiden iyi yolculuklar ...
    Tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Görüşemesek bile mutlaka arayacağım...

Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
    Burdur olmazsa Kütahya olur bu arada benim tavsiyem sabah yola çıkmanız şeklinde olacaktır. ***** havalar eksilerde geziniyor gizli buzlanma vs. herşey olabilir. Sabah 9dan sonra çıkarsanız güneşi de arkanıza almış olursunuz. İç anadolu kesimlerini öğlen geçersiniz, akşama kalsanız bile antalyaya yaklaştıkca zaten hava ısınacak buzlanma riski de azalacaktır. Hem bende sizi misafir edebilirim, çünkü yollardaki dinlenme tesislerimdeki yemekler hiç içimi açmaz. Burada adam gibi yer içersiniz
    Çok teşekkür ederim, bu sıcak ilgilere karşı insan en azından mola verip tanışmak istiyor, ama dediğim gibi gece yarısı ya da sabahın ilk saatlerinde olmuş olur, bu nedenle rahatsızlık vermek istemiyorum. Ayrıca sen Zonguldak'ın yabancısı değilsin, seni ne zaman göreceğiz asıl burada? Perşembe günü çalışmaktayım, cuma günü de bir programa katılacağım, öğleye kadar otele giriş yapmam gerekiyor, bu nedenle gündüz yolculuğu imkansız gibi görünüyor. 7-8 gibi ulaşıp, 1,2 saat dinlenmek istiyorum.

Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı
    Abi yollar kötüymüş kar yağışı nedeniyle,dikkatli ol olur mu üzme bizi...
    Aşkınım 2 martta gideceğim, şu ana göre bir nebze daha iyi olur tahminime göre yollar, zaten çok kötü olursa zorlamam şansımı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yolculuğumu geçtiğimiz hafta gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Büyük heveslerle planladığım gibi aracımla yapamadık ne yazık ki hava şartlarından dolayı.
    Hatta biraz şanslı olmsam yolculuk tamamen iptal olacaktı ki Zonguldak'tan Ankara'ya otobüsle giderken yolculuk esnasında Mengen civarında sonraki bütün otobüs seferlerinin iptal olduğunu öğrendik. Yolculuk olarak da Ankara'dan aktarmalı olarak ulaştım Antalya'ya. Güzergah olarak Ankara-Polatlı-Afyon-Burdur-Antalya istikameti kullanıldı. Konya güzergahı kapalı olduğu için bu yol kullanıldı. Ankara-Antalya arasını 10 saatte kat ettik. Polatlı-Afyon arasında yola karları üfleyen bir tipi vardı ki ömrümde ilk defa rüzgarda yerdeki karın sürüklendiğini gördüm. Dönüş de yine aynı güzergahtan gerçekleşti. Cevap verip tavsiyelerde bulunan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Alıntı watchword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzel karşı davetiniz için bende teşekkür ederim . Zaman ne olursa olsun , mutlaka bişiler içmek için haberlerinizi bekliyorum . İrtibat bilgilerimi pm. ' liyorum hemen . Geldiğinizde , görüşürüz artık . Size şimdiden iyi yolculuklar ...
    Murat kusura bakma arayacağım dedim arayamadım fırsat olmadı. Seni beklerim artık Zonguldak'a Karadeniz'e

watchword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat kusura bakma arayacağım dedim arayamadım fırsat olmadı. Seni beklerim artık Zonguldak'a Karadeniz'e
    Davet ' e icabet gerekir abi . Seni tekrar bekliyorum artık bu taraflara . Hem hava ' larda güzelleşti , daha rahat şekilde görüşürüz . Bende o tarafa gelir isem , mutlaka rahatsız ederim ...

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu kaçırmışım.. Bende Afyon yolunu tavsiye edecektim. Zaten gerekli yolu kullanmışsın. Tekrar geçersen Afyonda yol üzerindeyim. Mura'tan önce beklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim, ben sıramı savdım artık, Zonguldak'a beklerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)