Geçmiş olsun bizede konuyu güncel tutmak düşüyor :S
ankarada bu işler siparişle felan yürümüyo araba çalıştırmayı bilen çırağı çomağı yapıyor gerçek hırsız bile olmuyo çoğu zaman. inşalah bulunur ben sitelerdeyim ve akşama kadar dolaşıyorum buralarda çok araç buldum inş sizinkide bulunur geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, Allah belalarını versin şerefsiz herifler yaa..
Aracın Fotoğrafını İlk mesajınıza eklerseniz iyi olur..
İnşllh en kısa zamanda bulunur.. Polis üzerine düşerse işin, bulunur diye umuyorum
Emre Kalkan
geçmiş olsun tek temennimiz bulunmasi aksaraydada olabılır gozum yollarda gunduzlerı hep sehır ıcındeyım gozume carparsa ırtıbat nosu verın ıstersenız
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
geçmiş olsun işallah bulunur
Hayırlısı be gülüm
Gecmıs olsun ınsallah bulunur
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağ salim bulunur..şerefsiz kansız çok var maalesef eğer görürsem hemen haber veririm...konya yolunda aynı plaka ilemi görülmüş.. okdar mobese var yolda hangi istikamete gittiği tespit edilemiyormu?
Geçmiş olsun, inşallah bulunur biran evvel...
Ankara kadar araba çalınan biryer daha duymadım vallahi, çoktan sürülmeliydi o teşkilat...
dostum konya istikametine doğru gidiyorsa araç gölbaşında bu işlerden az çok haberi olan bi çilingir var kendisi yapmaz asla ama bi çok olay kulağına gidio istersen özelden kim olduğunu söliim ama biliosada yardımcı olurmu onu bilmem
bu ekibi bilebilecek bi tanıdığınız (eş dost değilde eli uzun biri dielim) varsa aracı kapınızın önüne geri getirirler ama seri olmak lazım
benim duyduğum 2 tayfa var bu işleri yapan birii mamak tarafında diğeri gölbaşı
not: geçen sene bizde bi araba çaldırdık ordan baya bi kovalamıştım
bu ülkeye şeriat kanunları lazım yoksa başka düzene girmez calanı yakalasınlar sabaha serbes bırakmazlarsa adımı degişirim.... okadar net.....
Cebeci sıhhiye dörtyol İmrahor taraflarındaki tanıdıklara söyledim umarım en kısa zamanda bulabilirsiniz
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)