çok geçmiş olsun
hırsızlığın en önemli sebebi gelir adaletsizliğidir kimse or-an sitesinde yaşayan bir hırsız ekipten bahsetmez bu işi yapanlar çinçin yenidoğan mamak gölbaşı gibi daha alt seviyenin yaşadığı yerlerde yaşarlar.. hırsızlığı savunduğum gibi bir anlam çıkartmamışsınızdır umarım.. anlatmak istediğim eğer bu şekilde zengin daha zengin fakir olmaya devam ederse hırsızlık olayları daha da artacaktır
çok geçmiş olsun inşallah biran evvel aracınızı bulursunuz.
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
hangi bölüm okuyosun blmıyorum ama bolumunle ilgili teorik bi bilgi paylaştıgını dusunuyorum..malesef bu teori 1 e 1 turkıyede böyle deil..aynı ısı yapanlar torbacılıkta yapıyo araba da calıyo uyuşturucu da kullanıyo koluna faça da atıyo ..bunlar gelır adaletsızlıgınden deil..ben şerefli bi iş kazanabılmek ıcın hayatım boyunca okudum..ama okumayıp da azıcık aş ıyla şerefli bi sekılde calısan da var..ayrıca bu şahısların bi cogu cıncın de yaşamıyo..dikmende oturanı da var benden senden ıyı arabaya bınenı de var..profesyonel olarak yapanların hepsının durumu zaten senden benden ıyı..fakir olmaya devam edersek hırsızlık tabi daha artacaktır ama bu ankaranın oto hırsızları ıcın soylenemez
geçmiş olsun
Çok Geçmiş Olsun... Rabbim İnşallah En Kısa Zamanda Bulmayı Nasip Eder Aracınızı...
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
gecmıs olsun.en kısa zamanda aracını bulursun ınsallah.
*
ben de gecenlerde dolandırıldım.bazılarıyla aynı havayı solumak bıle koyuyor ınsana....
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Gecmis olsun insallah zarar verilmeden araca bulursunuz bi arkadasimin araci caliinmisdi bundan3 4 sene once araba cincinde.ruzgarlik eksoz facalanmis.sekildr bulundu
gecmısolsun sanırım ben aracı nata vega da goruyodum sureklı ??aynı aracmı
geçmiş olsun.arkadaşımın bmw si çalınmıştı 3 gün sonra bulundu. Umarım sorunsuz ulaşırsınız aracınıza.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)