Arda çok büyük geçmiş olsun kardeşim, inşallah en kısa zamanda bıraktığın gibi bulunur.. :(
Printable View
Arda çok büyük geçmiş olsun kardeşim, inşallah en kısa zamanda bıraktığın gibi bulunur.. :(
hırsızlık kadar adi bir şerefsizlik yok abicim..milletin emeğini alın terini neden çalarsın.o.ç.
Cok gecmis olsun..
a.koduklarım serefsizleri.. Cook gecmis olsun umarım kasko falan vardır. Tekrar tekrar gecmiş olsun..
Allah kimsenin basına böyle dert vermesin..
Çok geçmiş olsun.Allah'ın belaları;insanların alın teriyle oynamak ne büyük şerefsizlik.
İnşallah en kısa zamanda bulunur aracın.
cok gecmiş olsun inş bulursunuz sorun olmaz sızın ıcın
inşallah en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulunur.
herkese çok teşekkürler dün kayıp oldugundan beri arıyorum arabyı eve 1 saat once geldım uyudum uyumadım karmasık bısey uyuyamıyorumda çok kötü bişey bilen bilir bilmeyende yaşamsın allah kimseye vermesin sizin kıyamadıgınız şimdi başka ellerde ne halde bilemyosunuz aklıma her sey gelıyo ama elımden gelenın cok fazlasını yapmaya calıssamda su an ıcın bısey bulamadık keske jantını tmponunu alıp bıraksalar ben serefsızlık yapmadan aylık maasımla toparlarım gocunmam bilmiyorumkı daha ne diyim ben allah kimseye vermesin böle bişey herkese teşekkurler arac en son esertepe tarafında görülmüş o tarafta olanlar var ise gideceği yerleri bıraz uzatır belkı bılmem ama ara sokaklardan şöyle bi göz gezdırse bıle bize faydası yararı dokunur çok teşekkür ediyorum hepinize
Umarım kısa zamanda bulunur ya :( Takipteyim sürekli çok üzüldüm gerçekten.
geçmiş olsun, Allah cezalarını versin.
ben yinede bir kac kisiye haber ucurdum. Esertepe civarinda gorulduyse o taraflari arastirmak gerekir. baya bir calinti arac bulunmustur bu zamana kadar.
işallah bir an önce bulunur geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun. En yakın zamanda bulunur inşallah..
Geçmiş olsun inşallah pek fazla zarar almadan bulabilirsiniz
Geçmiş olsun..:( Umarım en kısa zamanda bulunur..
geçmiş olsunn
yaa böyle bişey olamaz şerefsizler adam emeğinle almış kapısına çekmiş sen 5 dakkada alıp gidiyorsun allah bunların belasını versin , 2 sene önce bizimde aracımızı çaldılar gece 3de ara tara yok sabah jandarmaya gittik ne renkti dedi bordo dedik tamam yarın yeşil diye kafa yaptı adamlar 3 ay üstüne bi köyün tepesinde içinde sigara içilip bırakılmış direksiyon koparılmış bitmiş bi halde bıraktılar allahım cezalarını verecek ..
Ilk sayfadan beri okudum butun sayfalari belki bulunmustur diye... allah belalarini versin. umarim en kisa surede bulunur :(
Büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda aracınız en az hasarla bulunur.