onun bunun çoçukları
Printable View
onun bunun çoçukları
Bu bir kaç ay içinde çalınan kaçıncı bmw allah belalarını versin.
cok gecmis olsun, umarim kısa surede bulunur :(
Geçmiş olsun..Araç sağda solda elini kolunu sallaya sallaya geziyorsa e30 325 leri çalan ***** şahıs olabilir bence takip ettiğim kadarıyla şahıs çalıyo geziyo biyerde bırakıyor..
Ayrıca polis genelde günü kurtarmalık değil yani aracı bulmalık değilde çeteyi çökertmelik sistemde çalışıyor zamanında e30 325 adında bir operasyon yapıldı ne e30 lar gitti gelmedi en sonunda çete çökertildi çetede kimsenin ummadığı hergün enka da beraber araba kaldırdıkları kişi herkesin evine kadar bilen bir kişi çıkmıştı çokta kolay olmuyo hani denilebilir mobeseden geçti nasıl bulunmaz belki polis nerde olduğunu biliyor amam çeteyi çökertme hedefi olduğundan hemen çözümlenmiyor.
Bu şekilde geziyorsa araç ben o ***** şahısdan şüphelendim.İnş. tez zamanda bulunur.
kardeş Allah belasını versin bunu yapanların senin kıyamadığın şeyi çalan adamın başına ne gelse müstahaktır..
etimesgut sincan taraflarında sık sık dolaşıyorum gözlerim sürekli senin arabaya bakar olacak.....inşallah tez zamanda bulunur.....gecmiş olsun
çok geçmiş olsun ya inşallah tez zamanda bulunur aracınız :(
Cok gecmis olsun dostum gorursek duyarsak haber ederiz.millette Allah korkusu yok..
bir arkadaşımın babası imam. geçen camiye hırsız girmiş. Allah korkusu olmayan insandan herşey beklenir.
iyi haberlerini bekliyoruz inş bulunur. görmeyenler için güncel olsun.
geçmiş olsun,bu işe karşı nasıl bir çözüm bulunmalı ? heryerde hırsızlar var evet hepsi yakalanmaz ama caydırıcılık olmalı.
araçta alarm,direksiyon kilidi fln varmıydı acaba merak ettim ?
araçta direksiyon kilidi ve baston kilit ve alarmda vardı adamlar prof olmus sanırım anlamıyorum ben
araç dün 14 şubat gecesi sincan devlet hastanesi önundeb eryaman giderken görülmüş 1 kac kısı dahada sıncanda gorduk dıye bilgi verdı
Geçmiş olsun :o o. coculugunun tanımı yok malesef :o
Ankara Polatlı arasındaki plaka tanıma sistemleri şehir merkezlerinde yok mu ki.
Geçmiş olsun inşallah vurmadan etmeden bi kenara bırakırlar.
Ben sincan da esnafım aracın resmini face'de gördüm arkadaşlarıma yolluyorum şimdi. Umarım en kısa sürede bulunur aracınız :/ .