Allah yardımcınız olsun inş. en kısa sürede bulunur
Printable View
Allah yardımcınız olsun inş. en kısa sürede bulunur
Gezip bırakacaklar bir yerlere belli.. Bizim arkadaşın Impreza'sını çalıp, 4-5 hırsızlık yapıp, hatta birinde polis yaralamışlardı. Araç bulunamadı. 1 ay kadar sonra yargıtay * evet yanlış okumadınız *yargıtay* otoparkına bırakmışlardı aracı...
Araç geziyor biliyoruz ve bişey yapamıyoruz bu kameraları bnm izleme gıbı bı şansım yokmu yani adam plakayı kapatsa yada degıstırp gezse ömur boyu mobese goremıcek bu aracı benm anlamadıgım bu ne kadadr sacma bi şey önde plka yok ztn cogumuzun da onde plaka olmadıgında hıc bı polis dur demıyo nabıcamızı şaşırdık artık ama polisten hıc umudum yok kalmadı artık
Biz bulduğumuzda aynı renk başka bir marka aracın plakası vardı üstünde..
Plakalara hiç bakmayın.
Beklemekten başka yapacak bir şey yok malesef güzel ülkemizde...
Çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda bulursunuz.
Geçmiş olsun İnşallah bi an önce bulunur sağlam şekilde
Allahta bu tarz yola gırenlerın belasını versın
Mıllet tırnagıyla kazıyıp emekle aldığı aracları belesce alıyorlar ya Allah cezalarını versın
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur ...
büyük geçmiş olsun umarım tez vakitte bulunur..
araç genelde sincan tarafında görüldüğü söyleniyor aracın plaka değişmeyip gezilme olasılıgı yuksek çünkü araçla uzun yoldan geldık o gece ve arka plakası camurn ıcınde gözükmüyor bile o sebepten dolayı csl li ve egsozlu 36 coupeye yogunlasıyoruz bir ihtimal diyerek zaten aracın debrıyaj bıtıcektı inşallah bıtırıp bı kenara atmıslardır dıye umut edıyoruz bu gecede cıkıp her yere bakıcaz
inşallah en kısa surede kazasız belasız bulursunuz.
Arda çok geçmiş olsun.Benim sana tavsiyem yan-dol şubeden bir şekilde tanıdık polis falan bul.İstesinler 1 saate gelir aracın.Tanıdığım birinin evrak çantası ile takım elbiseyi çaldılar araçtan 1 saatte geldi.Polis istesin bulur
Araba bulunmuş. İnşALLAH yakın zamanda yakalanır hırsızlar.
hadi hayırlısı çok üzülmüştüm gerçekten...inş. en kısa zamanda hırsızlar da yakalanır....
araç sahibine geçmiş olsun. umarım araçta bir zarar yoktur. o o..pu c....ları da bulunmuştur umarım.