Ürün bu evet hatta firmada benim teğmin ettiğim firma güvenerek alabilirsiniz 100 tl ye satılanla arasında tek fark var onun içinde kurulama bezi var oda Türkiye'ye gönderilen ürünlerde mevcut değil
Ürün bu evet hatta firmada benim teğmin ettiğim firma güvenerek alabilirsiniz 100 tl ye satılanla arasında tek fark var onun içinde kurulama bezi var oda Türkiye'ye gönderilen ürünlerde mevcut değil
#RenaultSport Clio-R
bütün apple ürünlerinden memnunum.macbook air iphone 5s ipad 2 adette ipod shuffle sahibiyim bunlardan aldğım keyfi başka hiçbir markadan alamadım
satış danışmanı olduğum için hemen hemen her anım telefonla geçiyor
vekaletnamesi fotoğrafı banka bilgileri v.s derken sürekli foto mail trafiği yaşıyorum
doğal olarak 1 senede telefon şişiyor formatla bile hızlı çalışmıyor
fazla para ödememek ve alabileceğim en hızlı telefonu almak için baya araştırdım
asus zenfone selfie aldım 32gb , 8 çekirdek , 3 gb ram , snapdragon işlemci 13mp ön arka kamera v.s
hatta o kadar beğendim ki eşimede hediye aldım
tavsiye ederim
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Kadıköy Asker Abi'nin Yeri'nden acı ve tatlı sandviç yedim çok memnunum. Özellikle ballı, nutellalı, fıstık ezmeli, tereyağlı, kaymaklı komboyu yedikten sonra bende ufak kıpırdanmalar oldu
Yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım.
Dıscovery 2plus. Lanet olsun, dokunmatik genel sorunu. 3 kullanıcıdan 2 si yaşıyor bu sorunu. Servis çözüm bulamıyor. Uzak durun.
Samsung s3 almıştım,aldığım ilk hafta donma problemi ve ekranin tamamen mor durumda kalmasi dolayisiyla garantiye gondermistim. Fakat sadece yazilim guncelleyip geri geldi. Ilk 1 haftada sorun cikarsa yenisi ile degismeleri gerekiyordu fakat yapmadilar sağolsunlar. Sonrasinda da 2 sene kullandim ayni sekilde,tabi bu siralarda sarj almama problemi,sajra takinca kendi kendinr oynama problemi de vardi) en son duvarda buldu kendini..
arkadaşlar çok ucuza led tv önerisi vericek olan varmı 106 ekran falan.. görüntü kalitesi iyi olsun elimde arıza yapmasın yeterli. akıllı falanlı filanlı olmasına gerek yok gayet gerizekalı olabilirhdmi girişleri olsun bir ekran birde kolonları olsun yeterli. arkadaşım kahvaltıcı açdı beşiktaşda ona hedaiye alıcam oraya asıcak.. ondan öyle amanda aman bir şey gerekli değil ama görüntü ve ses kalitesi iyi olsun tabi millet izliycek neticede.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abi a101 de flan da kampanyada satılıyor. Sorun yaşamazsın.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...-145818-2357-0
sağol sunny yede güvenemiyorumki..büyük dev firmaların yan firmaları oluyor vestelin falan vardı seg falan o tip onlara bakınıyorum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
102 ekran varmış şu an uyguna;
http://www.tekcarsi.com/altus-al40lb...rgo#Properties
///M Rulez...
Vestel f/p canavarı. 1400e arkadasim aldi ses görüntü fiyatima gore süper diyebilirim. Ayni kalitede lg 2200 tl di. Vestele bak abi
ok sağolun bakıyım bir verdiklerinize hediye alıcam çünkü mahçup olmıyalım adam birdetüm gün açık tutucak cafe de.. sağlam bir şey olması lazım.
Casio edifice... Saat takan biri değilim , saate para vermeyide sevmem yalnız bu saati ilk gördüğüm anda aşık oldum gittim aldım.. Çok memnunum yalnız piyasada sahtesi dolu aman dikkat.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)