User Tag List

Sayfa 33/34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon
644 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Aldım çok memnunum - Aldım çok pişmanım

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonny XPERİA M5, 2 adet aldık ve inanılmaz pişmanız. Şarj varken kapanma ve şarja takana kadar açılmama, kamera vasat, garantiye verdik 4 ayda geri gönderdiler, Sonny komple pişmanlık artık hiçbir ürününü almam. Ondan önce GM DİSCOVERY kullandım çok memnundum hala çalışıyor
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadara aldınız hocam bu saati ? Çok güzelmiş gerçekten
    n11 var bakabilirsin 918 başlıyor 3 bin liraya kadar var ama güzel saat renk uyumu falan harika ...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logitech'in aldığım tüm ürünlerinden memnunum. Adamlar bu işi biliyor kesinlikle. Klavye Mouse set lerin özellikle pil performansı çok güzel.

Lg den de tv - ses sistemi ve telefon (g4) kullanıyorum. Tv 7 sene falan oldu hala taş.

G4 güzel cihaz, eski serilerinde ısınma var ben yaşamadım. Bu durumu es geçersek çok güzel fotoğraf çekiyor.

Kombi olarak Ariston var 2 evde de. İkisi de gayet stabil. 8 sene de bakım harici bu ay bir kart arızası veri 180 TL ye onarıldı.

Saat olarak Casio efr 528d almıştım babama verdim, hayatı boyunca bozup kıramadığı tek şey oldu O kadar sağlam.

Yine saat olarak Lorus ve pulsar seiko'nun ürünleri. Kasa ve mekanizma olarak farksız denebilir. Fiyat 1/2 gibi düşünün.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 model new beetle aldım anama binsin diye. Vag grup hakkında çok güven sorunları yaşayan biri olarak bir yıldır oldukça memnunum maşallah.

Ae86 aldım kendime. Her şeyinden çok memnunum.

Gear vr aldım geçenlerde. Gayet hoş.

Gtx 980 ekran kartı aldım. Gtx660ti vardı, atla deve farkı olmadı. Boşa para harcamışım gibi geliyor.

Samsung gear 2 aldım. Boşa para vermişim, ilk bir haftadan sonra gönlünüz geçiyor, gerek yokmuş.

Defactodan güneş ışığına göre şekil değiştiren tşört aldım. Onlarca kez yıkandı bozulmadı. 19tl, gidin alın.

Bridgestone turanza lastik aldık arkadaşa. *** gibi lastik, pişmanız. Almayın.

Bu ay bu kadar
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadara aldınız hocam bu saati ? Çok güzelmiş gerçekten
    1400 gibi bir rakama aldım ama Ersa bayiden aldım (saatpark) (Ersa casio türkiye distribütörü)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -LG 32MB25HM 32" Full HD Led ekran televizyon her ne kadar geçici de olsa 1 yıllığına kalacağım eşyalı evdeki televizyonun durumu içler acısı olduğu için pek sevmesem de ürün arayışına girdim. Teknosa bayisinde 860 küsür tl idi, internet fiyatında ise 670 küsür yazıyordu, gösterdim baktılar kabul ettiler o fiyattan satmayı ben de aldım ve memnunum. Full hd, smart tv veya dahili uydu alıcısı yok ancak görüntü kalitesi ve çözünürlük tatminkar, bu fiyata gerçekten başarılı.

-Logitech g700s, g300s (yedekte) , g930, g710 ve f710. Hepsinden memnunum. Ürünlerin hepsini kasım aralıkta çıkan amazon black friday zamanında uygun fiyatlara aldım. Ortalama hepsi 40'ar dolar idi sanırım. Ben aldığımda piyasanın en iyi ürünleri idi bir tek klavyede sorun yaşadım onda da logitech türkiye ile görüştüm kendilerine gönderip değişim yapmayı kabul ettiler yok yere amazona tekrar göndermedim. Performans olarak da kalite olarak da iyiler. Neredeyse 2. yılları dolacak ve maşallah dedirtiyorlar.

-Alfa romeo 147 1.9 jtd q2. Alırken bir ton git gel yaşadım, ancak koltuğuna bindiğim andan itibaren memnunum. Piyasadaki bana sorarsanız güzel fiyat performans araçlarından birisi. Düşük veya orta karar maliyetle verdiği performans, kalite ve güven hissi gerçekten keyif veriyor.

-Sony Xperia Z2, bir buçuk yılı geçti kullanalı. En çok beni çeken özelliği ram ve batarya dayanıklılık süresinin fazla olması idi. Kaç kez yere düşürdüğümü hatırlamıyorum gerçekten taş gibi.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPad Pro aldım hayatım da en memnun kaldığım ürünler den bitanesi

5 sene önce modeli 55es6340 olan 55 inch full hd slim led tv aldım mükemmel memnunum

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung J7 aldım, sırf emsallerine göre ucuz diye aldım, 3-4 aydır tek bir sorun çıkarmadan kullanıyorum. Mobil veri hep açık sabah tam şarjla evden çıkıyorum.
    Sürekli whatsapp, telefon görüşmeleri vs derken akşam %45-50 ile geliyorum. Donma problemi felan hiç yaşamadım. Telefon hafızasının %75 kadarı dolu diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sj4000 wifi aksiyon kamerası aldım memnunum wifi mesafesi kısa biraz sadece

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hummel ayakkabı alıp memnun olan var mı ? Burun kısmından açılmalar olmuş 2 aylık ayakkabı değişim yapılabilir mi ? Şikayetvar da çok konusu var..
    #eksikpazar

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Bugraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sj4000 wifi aksiyon kamerası aldım memnunum wifi mesafesi kısa biraz sadece
    Wifi mesafesi aksiyon kameralarında pek değişmez standarttır genelde. Bende aracımda kullanıyordum sj4000ni gerçekten iyi cihazdı mikrofon problemi olmasa

Hp pavilyon aldım çok memnunum bir tek kulaklık girişini hangi akla hizmet yan tarafa koymuşlar çözemedim...

Sj6 aksiyon kamerası aldım ondanda memnunum çok.

Trocmoh lastik takılı şuan aracımda her gören arkadan iter sanıyor aracımı lanet lastik yüzünden kaymadığım viraj kalmadı hiç memnun değilim.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene Kasım ayında ikinci el Astra K 1.4 turbo Dynamic paket aldım, yaklaşık 6bin km oldu. Aldığımda 1800 kmde idi.
    + 150 hp bir araca göre makul yakıt ( 7.5 - 8 litre civarı )
    + Performansı gayet iyi, otomatik olsa bu kadar iyi olacağını düşünmüyorum.
    + Donanım olarak tatminkar, koltuk ve direksiyon ısıtma, şerit takip, kaza önleyici otomatik fren, cc vs hepsi var neredeyse.
    - Müzik sistemi pek kaliteli değil. Navigasyon olmasını isterdim, ek pakette geliyormuş.
    - Araç için üretilen hiç bir aksesuar yok, anca bagaj havuzu ve paspas Araç çıkalı neredeyse 2 sene oldu, hala hava filtresi kiti bile yok. DBILAS var, onun da fiyatının maşallahı var.
    - Opel servislerinin kaliteleri yerlerde sürünüyor. Müşteri memnuniyeti denilen bir kavram maalesef onlara uğramamış.
    Bir de kendimce çıkardığım bir ders var , bir araç yeni bir kasa veya motorla geldiğinde hemen almamak, en az bir sene beklemek lazım.
    Araçta yüksek ihtimal misfire arızası vardı, 2-3dk devir arasında gaza yüklendiğiniz zaman motordan çatır çutur ses geliyordu. Serviste yazılım güncellemesi yapıldı, sorun çözüldü. Ancak neredeyse sıfır bir arabada bunları yaşamak pek hoş olmuyor. O yüzden hemen almamak lazım

-Asus Zenfone GO
    Bitkisel hayata tutunmaya çalışan, şarj konusunda kendini yerlerrden yere vuran (yüzde 80den 24e misal), bir uygulama açıldığında bırak beni gideyim diyen Iphone 4Se veda ettikten sonra ucuz telefon arayışına girdim. SE almak istiyordum ancak 2bin liranın bir telefon için fazla pahalı olacağını düşünerek Asus Zenfone Go aldım.
    Fiyatı 714 lira ve kesinlikle bu fiyata en performanslı olduğunu düşünüyorum. 4Sten sonra Alpha GTR gibi geldi. Ön kamerası arka kameradan daha iyi sanıyorum. Bir kaç uygulama açıkken bile fazla takılmıyor, tek sıkıntı iosun basitliğinden sonra biraz karışık geldi. Kesinlikle bu fiyata tavsiye ederim, kıçı kırık Vestel venüsten falan bin kat daha iyi.

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 Fiesta 1.4 TDCI Titanium X,

Corsa 1.7'den sonra biraz hantal kalıyor şehir içinde ama doluluk, sorunsuzluk, F/P oranı yüksek bir araç olarak düşünüyorum. 2 ay sonra 1 yıl olacak alalı. Çok çok memnunum. Ses kalitesi beklediğimden çok iyi çıktı. Aldığımdan çok memnunum kısacası.

Point S 195/45/16
    Lastik aldım. Yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Yol tutuşu vs ben alırken fiyat olarak çok az uygundu muadillerine göre.

Jinyu 195/45/16
    Bu markayıda ortalama 1 yıl kullanmıştım Corsa'mda. 1 yılın sonunda ufak ufak yol tutuşu eskisi gibi değildi. Çabuk yıprandığını düşünüyorum. Ama fiyatı çok makul idi ben alırken.

Samsung Gear S3 Classic
    Akıllı saat ve teknolojiyle ilgim olduğundan denemek için aldım. Normal saat olarak bile kullanılır, görüntüsü çok iyi. iPhone ile bile kullanırken performansı güzel. Sadece uygulama olarak eksikleri çok. Apple Watch Series 2'de kullandım. Ondaki uygulama desteği çok daha iyi ve sorunsuz çalışıyordu. Tabiki telefonun iPhone olması gözardı edilemez ancak uygulama çeşitliliği sıkıntısı genel olarak var. Şarjından çok çok memnunum. Hoparlör ve mikrofonu da gayet iyi. Orjinal kayışını hiç beğenmedim. Ya çok sıkı kalıyor, ya da gevşek. Farklı çeşitte kordon alarak çözdüm ve değiştiği için her şekilde kullanabiliyorum. Deri, metal, lastik gibi.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanım amacı internette gezinmek ve dizi izlemek dışındaki kullanıcılara Macbook Air 13.3" tavsiye etmiyorum.

Özellikle mühendislere veya mühendislik öğrencilerine asla tavsiye etmiyorum. Bir çok mühendislik programının uyumluluğu yok, uyumluluğu olanlarda da windowsta bulunan kısayollar bulunmuyor, arayüzde farklılıklar oluyor vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lenovo z500 laptop aldım . çok pişmanım . servisi süründürdü

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lenovo z500 laptop aldım . çok pişmanım . servisi süründürdü
    Yazınca aklıma geldi.

Lenovo Z570 almıştım Vatandan. Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. Daha olabilecek en ufak sorun ve hatasıyla karşılaşmadım Allah'a şükür Bir çok arkadaşıma da aldırdım aynı şekilde yakın çevremden. 1 kere teşhir denk geldi onun haricinde hala sorun yaşayan olmadı etrafımda. Garip bu servis bazen çok iyi bazen çok saçma davranıyor.

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hummel ayakkabı alıp memnun olan var mı ? Burun kısmından açılmalar olmuş 2 aylık ayakkabı değişim yapılabilir mi ? Şikayetvar da çok konusu var..
    iki tane hummel ayakkabım var birini 2 senedir birini 1 senedir giyiyorum hiç bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar. elektronik değilki bu şans işi diyelim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    leventte bizim ordaki ayakkabıcıdan laguna diye bir ayakkabı aldım ömrüm boyu ismini bile duymamışım .. evdeki newbalance nike adidas lar halt etmiş ayaklarım öyle bir rahat ettiki sanki havada uçuyor bez yazlık ayakkabı tavsiye ederim
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leventte bizim ordaki ayakkabıcıdan laguna diye bir ayakkabı aldım ömrüm boyu ismini bile duymamışım .. evdeki newbalance nike adidas lar halt etmiş ayaklarım öyle bir rahat ettiki sanki havada uçuyor bez yazlık ayakkabı tavsiye ederim
    Bu kış aynı marka bot aldım iki tane,ben de çok memnunum.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)