106 saxo tr de yeniden çıktıgında 20 liradan satılmıcagına ve 2.elde 3-4 seneden önce 30 liranın altına düşmeyeceğine göre boşuna çıksada alsak demeyin. bakkaldan 1kilo zeytin almıyosunuz..![]()
zaten mesajın içinde karı kaldıramazsın yüzüne bakmazlar denmiş. Laf mı atarsın serserilikmi yaparsın denmiş ?? direk lakssssss diye konu yapıştırılmış buraya.
74 model sehpa...
bak güzel yazmışsın şimdi daha bir kibar nazik olmuş.. ama anlayamamışsın sen orda aynen bu dillle nazik bir şekilde hatta esprili bir dille genç sivilceli ergenler ne yapsın falan desen bende güler geçerdim ne güzel tiiye almış derdim
senin orda yazdığın avm den karı kaldırmak lafı ağır.. kadını bayanı karı kaldırmak tabiriyle ne konuma sokduğunun eminim farkındasındır ve o tabiri o üslubu kullananlarda demin alıntı yapdığım örnek olarak verdiğim konudaki tiiplemelerdir..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Konuya geri dönersin. Şimdi çıkacak 106GTI kasası bile aynı olsa elektronik gaz kelebeği olucak birkere bu şart bu bir. O arabaya ESP koymadan bırakmazlar iki. Kasasının küçüklüğü ve kaza güvenlik olaylarından 207GT gibi ESP'yi kapatsan bile 50 km üstünden otomatik açılır bir *** zevki olmaz. Ayrıca gene güvenlik sebebiyle o kadar küçük ön konsol torpido ve incecik koltuk koymazlar. Ya arka bagaj iptal olur ya arka koltuk. Herşey bir yana ilk dediğim gibi 50 bin tl olur. Kimsede o parayı vermez.
He vermeye niyeti olan varsada gitsin 106 Quik alsın. Koysun üstüne adam gibi bir motor. 30 bin tl'ye sanayiye uğramaya gerek kalmadan gazlayacağı araba olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Hatanı kabul etme erdemin yoksa halen daha sıçtım sıvıyayım durumuna düşüyorsan bende senin şahsına ait bir sıfat kullanmadı isem (öncelikle tenzih ederim, salak, gerizekalı şeyler gibi) sana söylediğim şey tamamen durum komedisi kıvamında senin şu anki pozisyonunun özetidir. 32. Gün'de Mehmet Ali Birand önünde olmadığımıza göre söylediğim cümlede senin ısrarına cuk oturdu kusura bakma. Asıl sen gayet güzel piyasa analizi otomotiv sektörü üzerine gayet tatlı bir sohbeti attığın bir link ve sonrasında kendini kurtarma çabaların ile basitleştirdin.
Schumi.Projects
Abi bunun sebebi suanki 106 kullanıcılarının coğu 106 ya sıfır olarak binmek istediği için sanırım benim de içinde olduğum kuşak olarak kaçırdık 106nın sıfır cıktığı dönemi o yüzden her konuda sıfır 106 cıksın diyoruz galiba![]()
Şu anda şu arabayı hiç ellemeden aynen cıkartmalarını gönülden isterdim sahsen
Senin dediğin güvenlik paketleri vs olmadan ABS Klima 2XAirbag sunroof yeter oda hayal zaten![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Kanka bari sen bu hayale ortak olup fantazi geliştirmeorjinalden motor 2.0 200 hp çıksın onun üstünden modifiye yapalım bide
konuyu dönersek
işin özü dıştan ds3 ama içi çok güzel olmuş, rcz gibi fahiş fiyatları olursa pek satıcagını sanmıyorum.. 308 cc miyidi 80 lira imiş yuh dedim arabaya modele bak fiyata bak
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)