2008 yılında almıştım beyaz serce babamlar almıştı üniversitede 2. yılımdı harçlığımdan kesiyorlardı her ay :D araçta merkezi kilit egzoz cam filmi vardı,aracı üstüme aldıktan sonra annemle bindik arabaya bir heycan yaptım anne bırakalım en iyisi otobüsle gidelim demiştim oda arabayı boşa mı aldık demişti :D karbüratör çatlaktı sürekli su kaynatıyordu bagajda hep dolu su şişeleriyle geziyordum.Daha sonra yama yaptırdım araçla yokuş aşağı 90-100 giderdim daha sonra kuzenime sattım aynı fiyata 2. üniversiteyi kazandığım için fiat bravo 1.6 m-jet 105 almışlardı mat siyah kaplatmıştım onu perte çıkartmıştım serçeyle tek bir dokunmam bile olmamıştı daha sonra yine fiat bravo alındı hala duruyor. 2. aracımıda babam yeni araba istiyordu bi volvo s40 beğenmişti ona bakmaya gitmiştim otokentte adamı beklerken mk1 audi tt yi gördüm aşık oldum ama volvo yu alıcaktım babama,bi satıştan bana düşen bir para vardı hesabımda onla alıp babama hediye edecektim ama gelen araba araba demeye bin şahit isterdi babama anlattıktan sora audi yi söyledim beğendiysen al dedi aldım şimdi işin yoksa audiyi bana ver dediğimde işim var desem bile öbür arabayla hallet ben binip hava yapcam diyor kaçırıyor bildiğiniz arabayı. ama hala serceyi kuzenimin evinde gördüğümde onla yolda kalmalarımı,su kaynatmasını,kamyon gibi direksiyonunu ve yaptıgım yolculukları hatırlar duygulanırım hiçbirşey onun yerini tutmadı tutmuyor