User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Şikayet: Mutluhan 30.000 Bakımına 480 TL İstiyor!!?!?!

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceminde , fangio seninde haklı olduğun noktalar var yani özelinde yetkilininde kendine göre avantajları dezavantajları illaki mevcut, buna tüketici karar verip seçimini yapar.

Hiçbir zaman yetkili en iyisi veya özel servis en iyisi diyemeyiz markadan markaya bayiden bayiye çok değişir.
    Dr.Ecu

ibratice
    Misafir
    fiyat normal, bidakine servise bırakırken aracıma sarf malzeme kullanılmasın onayım olmadan parça değişmesin dersin aracını bırakırken sana verdikleri fiyattan fazla para ödemessin bunlar senin hakkın ha şunuda söyliyim yeni kanuna göre sen aracını bakım iş emrini açtırdığın zaman servis sana sormadan kullanımla biten her parçanı değiştire bilir (balata , polen , buji ve filtreler ..........)

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ-yağ filtresi- polen- hava dışında ekstra şanzıman yağı- antifriz ve yakıt filtresi de değişecek. Tutar 650TL... Dedim saygılar... ve arkama bakmadan uzaklaştım.

Yani Cem yanlış anlama ama senin gördüklerin geneli oluşturmaz.
    Abi ben geneli oluşturur demiyorum ama benim görüşüm ve benim gördüklerim hep bu yönde oldu. Benim çevremde beni tanıyıp benle fikir alışı yapıpda özel servise gidecek adam yoktur. Bir tarafını kessen gitmez. Sanayide değişti denilip değişmeyen parça bile gördüm. Çıkan parça ambalajlanır poşetlenir sağ ön koltuk paspasının oraya konulur. Bu böyledir.
    Geliyim yaris'e. Emsali araçlara göre bakımı 2 katı kadar pahalıymış. O bakım nedir öyle Olması gerekenden 200 lira pahalı desem yeridir. Ahh birde toyotacılar vw'nin parçası pahalı derler. Gözünü seviyim vw
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceminde , fangio seninde haklı olduğun noktalar var yani özelinde yetkilininde kendine göre avantajları dezavantajları illaki mevcut, buna tüketici karar verip seçimini yapar.

Hiçbir zaman yetkili en iyisi veya özel servis en iyisi diyemeyiz markadan markaya bayiden bayiye çok değişir.
    Tabi markadan markaya fark var. Ama en önemlisi bayinin kalite anlayışı. Allah'a şükür 1994 den beri bu işi yapmamıza rağmen ufak tefek sorunlar illaki yaşanır ama hiç bir zaman cebinden ekstra para çıkan müşteriyi kolay kolay memnun edemeyiz. Benim kalite anlayışım ve genel Kayseri tablosunun böyle olduğunu bilerek ve görerek yorum yaptım. Bana vw'yi soracak olursanız bugüne kadar 15 tane bayi gördüysem onların kalite anlayışı gerçekten bir çok yönden beni üzdü.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)