Bende yakın zamanda sahip olduğum 106 gti turbo'dan acaip zevk alıyorum öyle böyle değil yanibirde bakımları zor olmasa yavrunun ahh ah
![]()
Bende yakın zamanda sahip olduğum 106 gti turbo'dan acaip zevk alıyorum öyle böyle değil yanibirde bakımları zor olmasa yavrunun ahh ah
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
e39 520i kesinlikle harika bide daha hacimli ve temiz olsaydı kullandığım araba heralde benle tabuta kadar gelirdi..
Ayrıca r56 cooper s,i inanılmaz zevkli bulan ben burdaki yorumları görünce acaba r53 nasıl bişey çok merak etmeye başladım![]()
valla 18li yaşlarımın ilk arabası uno SXie sonrasında geçen sene Allah vti da binmeyi nasip etti honda gurubundan bide 94 Accord EX mükemmel keyifle sürdüğüm araçlardı.
feel is everything
e39 m5--Arkadaş aracıydı hakkını veremesemde çok eğlenceliydi
c5 corvette--kuzenin aracı,otomatik olmasa daha iyiydi
88'300sel-- mercedes--eski kendi aracımız ehliyeti almadan önce kullandım en son 2002 de.
3.0si Z4--test sürüşünde kullanmıştım Limitlerini zorlamam için bana izin veren Emre beye tekrar tekrar teşekkürler..
kendi araçlarım arasındaysa E30 325i-ve CLK200k kullanmaktan ençok zevk aldığım araçlardır..
96 da 87 model şahin ...artık ferrariye binsem bu saatten sonra o zevki alamam...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)