Salak salak yazılar yazmayın arkadaşım. Yok kıracakmışsın. Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Sen kırınca nolcak. Sony CEO'su üzüntüden verem mi olucak sanıyorsun. Mal kolay mı kazanılıyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ne kırması ya saçmalama lütfen,tamam başına bir olay gelmiş olabilir ve haklıda olabilirsin ancak kırınca eline ne geçecek? Şikayetvar. gibi sitelere şikayetini yaz zaten yapılan yanlışı farkedecekler inan bana ..Kırmak falan yanlış şeyler ,sony ile ilgili ürünlerden gönlün geçtiyse buradaki ihtiyacı olan kişilere yolla sevaba gir bari
imzasız..
Ya mal adamın keyif adamın, boşverin. İster kırar, ister üzerine sıçar tüy diker.
Helal kardeşim, kendince markaya kızmışsın, ömür boyuda almayacağım diyorsun. Tepkini en güzel şekilde koymuşsun.
Karşıya iyice zarar vermek iştiyorsan vaktini net ortamında kötü reklamasyona harca bak daha büyük keyif alırsın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bi arkadaşımda aynı duruma düştü şikayetim.com'a belirtirseniz durumunuzu hemen geri dönerler. Çok geçmiş olsun
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
FujiFilm'de bana böyle yaptı.
Alalı 2 ay olmuştu kamerayı ekranda pixel ölmesi oluştu.
Servise gitti makina
"Kullanım hatası" dendi, garantiye sokmadılar
Telefonla arayıp 250tl ödersem yapacklarını belirttiler.
kullanım hatamı açıklamalarını istedim
ne yapmışım düşürmüşmüyüm suya mı sokmuşum sıcakta soguktamı mı bırak mışım vs. vs. herşeyi saydım ne yapmışım da pixel ölmesi yaşanmış bana bi izah et dedim. çünkü o kadar geniş kapsamlı bi etiketki herşeyi yapmış olabilir kullanıcı.
Ama bunu mantıklı bi şekilde açıklamak zorunda.
Hiçbişey diyemediler tutturmuşlar bi kullanıcı hatası,arkasına sıgınıp yerse yapıyorlar.
Ama yemedi.
Kabul etmiyorum bana bu telefonda yaptıgınız açıklamaları kaşeli imzalı
yazıyla istiyorum dedim tüketici hakları mahkemesine vermek için.
"Tamam verin siz bilirsiniz" yaptı (son hamle stratejisi bu da)
Bekliyorum servis raporunu tamam,ama bilin ki kaybedeceksiniz diye iyice
sakin modda konuştum o kadar celalenmeden sonra.
5 dk. sonra sizi arayalım biz dediler.
5dk. sonra aradılar .
"Sıfır ekran takılmış kameranızı yarın x magazadan alabilirsiniz
herhangi bi ödeme yapmadan , teşekkürederiz..."
PM'le bikaç ekleme daha yaparım istersen,bu biraz senin olaya yaklaşmınla da alakalı.
sony lerin eski kalitesi kalmadı gerçektende...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Sonynin ps3 ve psp si disinda hicbirseyine elimi surmen cevremede mumkun oldugunca aldirmiyorum
Kesinlikle parasinin hakkini veren bir firma degil
Yazdiklarina acikcasi hic sasirmadim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hangi malda eski kalite varkigeçti o kalite zamanları artık herşey para kazanmak için
kızdığımız herşeyi kırıp atsaydık ohooo işimiz var bu dünyada arabanın bi yeri bozulunca arabayıda yakalım fazla sinire gerek yok herkesin başına gelen olaylar bunlar biraz daha sakin olmakta fayda var sen güzel bi şikayet maili hazırla ulaşabildiğin her yere at
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Müşteri hizmetlerindeki bana laf yetiştiremiyordu zaten, ıı üü kem küm... Sinir sinir sinir artık lanet olsun dedim , açıkçası ugraşmak istemiyorum artık , o yüzden p.m e gerek yok, sagolun ilginiz için.
Yazdım siteye, pek sanmıyorum ama .
Teşekkür ederim kardeşim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
gecmis olsun, elektronik esya biraz da sans işi. bizde yıllardı sony nin ürünlerini kullaniyoruz, daha servise gideni yok hiç, sony her zaman benim icin tercih sebebidir...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Sorun bizdeki yetkililerde. Her mal hatali cikabilir normaldir. Bende de vaio var, yerden yere vurdum, 4 yildir giki cikmadi ilk gunku gibi calisiyor![]()
Mehmet relax biraz
Bende +3 sene vaio kullandim. Defalarca yere dusurdum, uzerine cay kahve ne varsa dokuldu ve hala sorunsuz calisiyor .. Foto makinam, tv vs hepsi sorunsuz . Arkadaslarin dedigi gibi heryere sikayet et. Ilgilenmiyorlarsa zorla ilgilenmelerini sagla .
Gecmis olsun .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)