alla alla burda herkes kötülemiş...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gisi-olan.html
Bu konuda ise herkes harika diyor ne iş![]()
alla alla burda herkes kötülemiş...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gisi-olan.html
Bu konuda ise herkes harika diyor ne iş![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
2003 yılından önce TR'de insanların Fiat'a bakış açısı şahin doğan idi, 2003 yılında Stilo 2006 yılında Grande Punto'nun Türkiye'ye girişi insanların Fiat'a olan bakış açısını ciddi anlamda değiştirdi.
Şu anda Fiat'ın üretilmiş en başarılı otomobilleri Bravo ve 500'dür tartışmasız, aslına bakarsanız şahsi görüşüm 500'ün sürüş keyfi Bravo'dan çok çok daha fazladır.
Hatta size ilginç bir şeyden bahsedeyim yakın bir abim benden 500 satın aldı ve bu otomobille Ankara Çankaya'da pizza restaurantında pizza servisi yapıyor ki fikir harika
Servis konusuna gelirsek, yedek parça konusunda sıkıntısız bir otomobil ve maliyetleri bir bravo ile aynı seviyede...
Aracın Türkiye'de piyasaya çıkış sebebi ise Mini Cooper'a rakip olması, tabii onun kadar yüksek bütçelere hitap etmiyor ama sınıfında bir ekol olduğu gerçek...
şu anda ise 4 kapı modeli giriş yapacak
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
şehir içi özellikle bayanlar için çok rağbet gören, ufak, şirin ve konforlu bir a segment...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
aslında gözden kaçmaması geren bazı özellikler var,
Euro N Cap'tan 5 yıldız
7 hava yastığı
ABS+ EBD
ESP+ HBA + MSR+ Hillholder
Blue&Me (araç içinde cep telefonuyla konuşma sistemi)
gibi![]()
Levent'te kanyon avm'nin oralarda bi yerde fiat 500 gucci'nin tanıtım amaçlı kurulu bir yeri var cok merak edip test etmek isterseniz gidip ordan aracın birde gucci versyonunu deyebilirsiniz, zira ben internetten kaydoldum cağırıp duruyorlar ama nasip olmadı gidip binmek ne yazıkkıfakat araç için şunu söyleyebilirim, nerde görsem ön çamurluklarından bi fıstık alıp motor kaputunuda ısırasım geliyo
böle şirin olunca makına dahada kötü bişi diyemem şahsen
![]()
bbm pin :2B244451
Bencede çok güzel ve dikkat çekici bir otomobil,fiyatlarınında aşırı yüksek olmadığını düşünüyorum açıkçası. Otomatik viteslileri nasıldır acaba bilgi sahibi olan var mı? Ve hazır konu açılmışken sorayım hemen hemen 500'le benzer araçlar olan +Lancia Ypsilon'lar nasıl araçlar, Otomatik v.s? Fiyatları nerdeyse aynı 500'le. Yakın bir arkadaşımda 1.3 MomoDesign var ama onlar baya farklı normal Ypsilon'lardan.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Lancia Türkiye'de ne yazıkki ilgi görememiş bir marka bu da hem 0 hem 2. el satışlarını ciddi anlamda kısıtlıyor.
bende eşime almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı cam tavan ve dijital klima olan versiyonu için indirimli fiyat 38- 40 bin tl . O paralara yazık.
yaş kaç profilde yazmıyor ama bence 27 28 e kadar fılan surulmesı gereken bi cihaz..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)