Kıbrıs'ta okuyan arkadaşlar???

Thread: Kıbrıs'ta okuyan arkadaşlar???

1. ruudvan's Avatar

ruudvan said:
    Quote Originally Posted by legion90 View Post
    2004 senesinde var idi. Scan edip ekleyebilirim.
    bnde 2005 te ordaydım heralde ben gelince kaldırdılar.yer nerdeydı pekı spor salonu stadyum fln?
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

2. alp1903 said:
    Bende merak ettim buz hokeyini
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

3. S.Mert's Avatar

S.Mert said:
    olm dibinde yaşar üni var ne kıbrısa falan bakıyosun. konaklama yeme içme ulaşım aynı paralara gelcek yine, en azından ailenden arkadaşlarından uzak kalmazsın
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

4. uluckaban's Avatar

uluckaban said:
    Quote Originally Posted by S.Mert View Post
    olm dibinde yaşar üni var ne kıbrısa falan bakıyosun. konaklama yeme içme ulaşım aynı paralara gelcek yine, en azından ailenden arkadaşlarından uzak kalmazsın
    Abi zaten Yaşar a gitsem daha ucuza patlıcak ama sıkıntı şurda Kıbrıs a gidip hukuk okumak var Yaşar a gidip işletme bile okuyamamak var Burssuz bölüm olmasına rağmen puanlar yine uçuk çözemedim ben bu işi Olmadı herhangi bir yüksek okula girip okula para vermek yerine araba alıp sabah akşam kırbaçlasakmı ne yapsak hahah nerden nereye uçtum

5. MBuğra's Avatar

MBuğra said:
    "Kıbrıs'ta hukuk okumak" konusu ile ilgili olan tüm sorularını elimden geldiğince cevaplayabilirim

6. uluckaban's Avatar

uluckaban said:
    Quote Originally Posted by MBuğra View Post
    "Kıbrıs'ta hukuk okumak" konusu ile ilgili olan tüm sorularını elimden geldiğince cevaplayabilirim
    Aslıdna o lafın gelişiydi Ama olabilirde o zaman soruyorum abi. Kaç puanla hangi okuldasın

7. gökan's Avatar

gökan said:
    bulgarıstana gıt kardesım orda sofyada okuyr 3 dıl ogrendı okulda
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

8. MBuğra's Avatar

MBuğra said:
    Quote Originally Posted by uluckaban View Post
    Aslıdna o lafın gelişiydi Ama olabilirde o zaman soruyorum abi. Kaç puanla hangi okuldasın
    Valla şu anda ne söylesem yanlış olur ama puanım 350-380 arası bişeydi. "Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi" diye bir okuldayım. Ne DAÜ, YDÜ kadar büyük ve gözalıcıdır ne de Lefke Avrupa kadar vasat. İyi yanları da var, kötü yanları da, özellikle yemekhanesi ama bölümümden memnunum, hele ki bir dekanımız var, dekan değil baba resmen.

9. uluckaban's Avatar

uluckaban said:
    Quote Originally Posted by MBuğra View Post
    Valla şu anda ne söylesem yanlış olur ama puanım 350-380 arası bişeydi. "Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi" diye bir okuldayım. Ne DAÜ, YDÜ kadar büyük ve gözalıcıdır ne de Lefke Avrupa kadar vasat. İyi yanları da var, kötü yanları da, özellikle yemekhanesi ama bölümümden memnunum, hele ki bir dekanımız var, dekan değil baba resmen.
    puan iyiymiş hukuk okumucam ben zaten ya

Quote Originally Posted by gökan View Post
    bulgarıstana gıt kardesım orda sofyada okuyr 3 dıl ogrendı okulda
    Orayada gidelim abi Sofya?

10. Emre Akçay said:
    Quote Originally Posted by ruudvan View Post
    bnde 2005 te ordaydım heralde ben gelince kaldırdılar.yer nerdeydı pekı spor salonu stadyum fln?
    Tam emin olmamakla birlikte o zaman 14 yaşında olduğum farz edersek anfilerin sol tarafındaydı. Otobüs felan kalkıyordu yanından kampüs içine biryere gidecekleri götürüyordu. Bulayım şunu foto albümünden de rahatlayalım

11. kellepaca's Avatar

kellepaca said:
    Quote Originally Posted by ruudvan View Post
    Okulun arka tarafındaki bowling'in içinde yapay buz pisti var. Sanırım arkadaş orayı hatırlıyor.
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.