User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: gitar ogrenmeye basliycam ama sorularim var

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasiğin klavyesi, akor bastığın kısmı, daha kalındır mesela başlarda daha zor olur parmakları ayırmak.. ama akustikde de alt teller çelik parmağını daha fazla acıtır.. birinin artısı birinin eksisi eşitliyo gibi durumu.. sonuç olarak hangisinin sesini daha çok sevdiğinde biter yoksa ikisinin de zorluklarına alışıcaksın zamanla mecburen.. şahsen akustik var bende ama klasiğin 10da biri keyif almıyorum zamanında görüntüsüne kandık aldık daha havaııl duruyo klasikten diye en yakın zamanda elektro klasik bişey alıcam.. almira diye bi marka var buarada 200 300 liraya elekrto klasikleri var sıfır.. bi bak fena değil parasına göre sesi

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece oturdum uzun uzadıya akustik olsun klasik olsun dinledim ve sesi en cok hosuma giden akustik gitar oldu. Elektro akustik gitar almayı planlıyorum bütcemde 600-700 aşmasın hem iyi bir sesi olsun hemde ilk gitarım diye övünebilceğim birşey olsun desem ne önerirsiniz?

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ibanez AW30ECE 650 tl civarında mükemmel bir gitar istediğinde elinden çıkarabilirsin ki ben bile alırım satmak istersen eq ı gayet kaliteli manyetiği fishman çok çok iyi xlr çıkışıda olması çok iyi ki mixer in var direk girebilirsin. ayrıca üzerinde kendi akord sistemi var bu bambaşka bi olay ki sen daha yeni başlıyorsun akord etmek için uğraşmayacaksın pc den yada bi akord aleti almayacaksın. ağaç kaliteside gayet güzel sapının ve bodyaksamının maun olması kaliteli bir sustain için çok elverişli. benm tek tavsiyem bu fiyat aralığında aw30ece alman olur.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovation , takamine bunlar nasıldır?

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takamine iyidir gayet lakin ama bu fiyat aralığındaki gitarları pek tercih edilmez yamaha ibanez cort bakabilirsin ama ben sana öneride bulunurken biraz göz attım yamaha ile bu gitar arasında kaldım fakat bu ibanez oldukça üstün hem tını olarak hemde elektonik aksam olarak.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şimdi çok bi safca olcak ama ben rengini beğenmedim bunun Kızmayın yılmayın biraz cinsimdir bu konuda İşin havasında değilim ama elime alıp calmaktanda zevk alacağım bi tipi olsunda istiyorum. Bilmiyorum cokmu şey istiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)