allah rahmet eylesın
allah rahmet eylesın
ben dahil birçoğumuz yaptık bu tarz yanlışlıkları,bizim zamanımızda gazlayıpta eve geldiğimizde bilgi paylaşacağımız bir forum sitemiz yoktu genç kardeşlerim için bulunmaz bir fırsat aslında bu,ben ve benim yaşıma yakın olanlar ve de büyüklerim anlar ne demek istediğimi .
tamamen gereksiz heyecan olduğunu trafikte çekirge kuralının kat-i suretle işlediğini ve çekirgeniz 2 zıpladıysa artık ayaklarınızın yere basması gerektiğini daha kolay kavrayabilmelisiniz .
lütfen sizlerde sevdiklerinizle olabildiğince fazla yaşayabilmek için gerekli çabayı gösterin ,kendinizin veya birbaşkasının malına ve canına kastedecek hareketlerden kaçının.
Allah rahmet eğlesin.
allah rahmet eylesinforumdaki herkesin bundan etkilenip biraz daha temkinli olacağını düşünüyorum . allah ailesine sabır versin .
Allah rahmet eylesin gercekten uzucu bi durum Allah ailesine sabır versin
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Rahmetlinin hiç suçu yok denemez ama
http://www.dha.com.tr/dhaalbumdetay....number=3&adv=1
Resim çok manidar olmuş.
Durmak değilde duraklamak yasak tır şöförünün hiçbir suçu olmayabilir orda mecburen duruyosa tabi.. ALLAH rahmet eylesin bugün tvlerdede seyrettik gerçekten yaptıkları aklına geliyo insanın bian herşeyden soğuyo
Allah cc ölümün bile hayırlısını versin![]()
Adı üstünde emniyet şeridi tapa gaz makas atarak dalmak için yapılmamış tırcıya suc bulmak sacma orda lastik değiştiren vs. bir araç olsa sonuçları daha kötü olabilirdi..
Allah gani gani rahmet eylesin, acayip moralim bozuldu.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin,Allah annesine babasına ve geri kalan tüm sevenlerine sabırlar versin.Mekanı cennet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çok kötü olmuş ya Allah rahmet eylesin
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)