minnesota lıyık![]()
Tr de iken seyretmek icin geceleri beklerdim.Amerikaya tasindigimdan beri gecen seneki final maclari haric hic mac seyretmedim![]()
lise zamanı cok takip edderdim.
kobe brayntlı shaquil oneallı lakerscıydık
şuan eski televizyon izleme kültürüm kalmadı zamansızlıkdan.
ara ara denk gelirse izliyorm....
vince carter ben izlediğim zamanlar yeni cıkıs yapıyordu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
14 lü yaşlarımdan beri lebron hayranıyımhatta basketbol ayakkabım bıle lebron23
ama Vince Carter efsanedir benim için![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
kobe bryant'ın efsane kadro zamanlarındaki ayakkabı tutkusu o zamanlar basketbol oynayan gençligin çok dikkatini çekerdi. kobe 4 diye çıkan ( adidas ) ayakkabıyı ilk gördügüm yer all-star maçıydı ve kobe orda sarısını giymişti. maçın 3 gün sonrasında adidas magazasına gittim. sarı kobe 4 vardı. fakat spor ayakkabıların dar kalıbından dolayı büyük numara almam gerekiyordu ve 48 numara ayakkabıların sarı olarak üretimi yoktu. mecbur kaldım da siyahını almıştım üzüle üzüle![]()
lisede basket oynarken maç ayırmaz hepsini seyrederdim.hayranı olduğum adamda garnett ti
takım tutmaya detroitin ilk beşinin 4ünün allstar bile olduğu efsane kadrosuyla başladım.ama o takım dağıldığından beride takım tutma olayım ozaman ki gibi ateşli değil.lebron sebebiyle 2 sezondur miamiliyiz
nba de 2 adam tanırım, garnett ve ben wallace.bugünkülerden lebron
--
lin konusuna gelirsek evet amerikanların sıradan bir adamı 2 günde dünya starı yapabilme başarısının bir örneği derim.playoff serilerinde ve baskı altında "lin who?" olacak bence.o pozisyonda oynayan yıldız nba oyuncusunda olan yetenekler kendisinde olmadığı için son miami maçındaki gibi bir savunmaya maruz kalırsa 8 top kaybı ve 11de 1 saha içi 2lik, 2 de 0 üçlük performansı sergilemesi kaçınılmaz kendini çok çok geliştiremezse
haa yahoodaki fantasy takımımda kadromda yer alıyor o ayrı![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Basketbolu gerçek hayatta hiç sevmemem rahmen her gece sabaha kadar Nba maçlarına uykumu feda ediyorum gün boyu ortalıkta zombi gibi geziyorum. Takımım miami.
Buara oklahoma maçında durant ile turner arasında sıkı bir gerginlik oldu izlemeyenler mutlaka maçı izlemeli ateşli bir maç oluyor.
Arkadaslar demedi demeyin, bu Clippers can yakacak![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
LAC can yakçak ama griffin'in postup oyunda ve orta mesafeli atişta hiç üzerine koyamiyor olmasi gözden kaçmiyor. 3 sayılık atiştan bahsetmiyorum bile. günümüz uzunlarinin orta ve uzun mesafeli atiş riski yaratiyo olmasi büyük önem taşiyor..
umarim griffin sadece monster dunklari ile top 10 larda yer alan fakat çokta başarili olamamiş bir uzun olarak kalmaz..
nba tarihi o tarz oyuncular ile dolu cnkü.
üzerine koymasi lazım..
ilgilenenler için:
yazıhane
CNN'de Lakers - Heat maçı var açın beyler !! Kobe delirdi
ilk çeyrek kobe 18 heat 18 !
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)