3.5lt CLK..
Yuvarlak hatlarıyla clk bana hep genç görünmeye çalışan 50 lisini doldurmuş iş adamı arabası gibi gelmiştir. M görünümlü e92 seçerdim önümde böyle bi seçenek olsa.
CLK nin yuzu cok eskidi bence. E92 ama arkadan itis alirim ben olsam. 335 ler cok mu pahali?
Bu arada 80 mildeki araba (130 km) ne kadar temiz ve diri. Burada o km de tursu oluyor arabalar.
335 ler 22k dan basliyor. Performans beklentim olmadigi icin gereksiz geliyor almak . Yarin hepsi ile pazarlik yapip karar verecegim.Fikrini paylasan herkese tesekkurler .
Beyaz CLK cok kalite duruyor beEger konfor ve gunluk kullanim keyfi agir basiyorsa ben CLK'ya huzurla binme taraftariyim, kilometre ilerlese de arabada simdiye kadar hor kullanimdan kaynakli bi patlak vermediyse daha da vermez diye dusunuyorum
CLK![]()
tasarım olarak e92 hala çok yeni ve şekil duruyor. fırsatım olsa bir dk düşünmem.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Fiyata bak gel de kafayı yeme
AMG olmadıkça kullanım karakteri olarak herhangi bir E serisinden aman aman farkı yok, konfor bakımından bu sebepten tatmin edicidir.
aldirdin bana steyshini kendine tek kapi bak, oh mis... s6, s4 al hacim bnce
2004 sonrasi sari s4 derim ben..
2004 Audi S4 4.2 quattro, $16,580 - Cars.com
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
abi illa yüksek model mi olması gerekiyor ? bizlerin forumca yanıp tutuştuğu gtr'lar silvialar supralar filan düşünmüyomusun![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yok yahu kim ugrasacak onlarin dertleri ile . Hem ornekler verip kafami karistirmayin zaten zor karar verdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)