Çok kötü olmuş be abi :S
Printable View
Çok kötü olmuş be abi :S
geçmiş olsun öncelikle arabayada çok yazık ya şimdi toplayım 25 -30 bin tlye anca satılır :(
yazık olmuş valla evo ya anlamadığım nokta transporterin sürücüsü napıyorduda o kocaaaaa arabayı görmedi orda anlıyamıyorum bir türlü allah bilir şimdi evonun sürücüsünü suçlu çıkarırlar burası türkiye valla herşey olabilir. allahdan cana birşey gelmemiş mal yerine gelir can yerine gelmez ama. üzücü bir durum
Transportere bilmeden saydirmak gereksiz. Belki kalp krizi gecirdi vs ( amcam ayni sekilde direksiton basinda vefat etti ) . Gecmis olsun her iki tarafada. Can kaybi olmadan atlatilmis gerisi fasa fiso.
yazık olmuş evoya geçmiş olsun arkadaşımıza :(
İşte biz buna göz diyoruz.
Elalemin malında gözü olanın gözü çıksın.
Geçmiş olsun.
Evonun sahibi transporter sürücüsünü öldürse hakkıdır.Güzelim araba ne hale gelmiş..yazık
büyük geçmiş olsun..
transporter sağlam girmiş de nasıl birşey olmamış ona anlamadım. evo'yu perte çıkarabilecek kadar şiddete sahipse ona da birşeyler olması lazımdı.
Evo sahibinin yerinde olupta transport sahibini perte çıkarma düşüncesindeki arkadaşlar da kusura bakmasın ama biraz yanlış düşünüyor. Herşey olmuş olabilir o esnada. Araç giderken stop etmiş olabilir, direksiyon kitlenmiş olabilir, fren sistemi iptal olmuş olabilir, sürücü medikal bir rahatsızlık geçirmiş olabilir ya da cep teliyle mesajlaşıyor bile olabilir. Bilerek gelip çarpmamıştır ya.
O zaman Ferrari'sini perte çıkarttı diye sahibi, çarpan araç sahibini ve ailesini kurşuna dizsin o zaman var mı böyle bir mantık.
Evo sahibinin şu an yapacağı en mantıklı şey. aracının nadir ve özel bir parça olmasından ve perte çıkmasından dolayı transporter sahibine dava açmak olacaktır. Aracının değeri kadar bir meblağ kazanması gerekiyor. yoksa yazık olur yani.
harbiden olucak iş değil ya.
Kimseye bişey olmaması sevindirici. TME ' a yazık olmuş.
Kazayı görünce 2-3 hafta önce Kuzenime çarpan minibüsçü aklıma geldi. Kırmızı ışıkta durmayıp öndeki minibüs ile tost yapmaya çalışması sonucu çıkan görüntü.
http://i.imgur.com/2Zf6s.jpg
http://i.imgur.com/PX1Sz.jpg
Minibüscunun içine kaçmıştır bmw ... allah korumus ve arabanında iyi olması şansını artırmıs. zayıf bi araba olsa :( durum daha beter olurmus
geçmiş olsn sizede
Büyük geçmiş olsun.
Offf Evonun sahibine Allah sabır versin şimdi..Transporter da baya bi sağlammış.
yazık olmuş vallahi ya çok geçmiş olsun sahibine ..
transporterin plakada TommiMakinen...gerçek tomi benim kavgası olabilir..
TME nin plakasını gören varmı ?
hiç bişey değilde sınırlı olan arabalar yok oluyor transportercıya sıkıntı yok kasko war benim abi öder diyordur :D adama anlat derdini anlatabilirsen zor... Tomyy miş Makinen miş :( zor
Çok geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm:(