geçmiş olsun :(
Printable View
geçmiş olsun :(
geçmiş olsun ...
Konuya bugün 3cü girişim her seferinde o transporter sürücüsüne içimden yardırıyorum...
yazık olmuş evoya geçmiş olsun araç sahibine :(
içim acıdı içim ciğerim yandı o evoyu o halde böyle bi kaza sonucu görünce.. Allah korumuş kimseye bişey olmamış ama benim evom olcak böyle bi olay olcak şoku atlatınca o transporterın sürücüsünün kafasını direksiyona vura vura beyin kanaması geçirtirdim kazada olmus derdim
o kadarda caniyim
mala gelsın cana gelmesın allah sabırlar versın evocuya nelıklerle almıstırr gecmıs olsun demekten baska bı cagremız yoktur :(
Cok gecmis olsun
transprter cıya hayırlı uğurlu olsun o evo içinde pat...n şerefsizin
çok geçmiş olsun...
Transporterde fazla bişey gözükmüyor ama evonun arka tarafını öldürmüş. evo bi de önden bariyer darbesi almış. yazık olmuş. gecmis olsun sahibine.
yanlız transporterde kaput az egik far tampon evo pert ...
El freni çekili iken hasar hemen hemen 2 kat dahada artıyor yaşadık :( Allah sabır versin Evo sahibine.
gecmıs olsun,
evonun on koltugunda servıs posetı var sanırım servıste kontrol ıcın falan cıkarttılar yada baska bısı.
yuh yaa durduk yere yazık olmus güzelim araca üzüldüm valla standart bi arac olsa bu kadar üzülmezdim geçmiş olsun.
transporter de ne saglammıs evoyu parçalamıs 3 parca değişenle sıfır gibi olur
transporter kamikaze gibi dalmış resmen
evonun belini bükmüş nasıl şiddetli vurduysa
O evo benim olsaydi, transporterci su anda komada olurdu. Icim gitti be... Neyse Allahtan evo surucusune bisey olmamis. Evocunun herseyin disinda bir de transporterin surucusu icin oldurmeye tesebbusten dava acmasi lazim...
cok buyuk gecmis olsun :(
vay anasını ya geçmiş olsun arkadaşa
pisi pisi kaza valla gecmıs olsun arkadasa...
Transporter sürücüsü ne b*k yediğinin farkında mı acaba