ozaman BMW de arkadan kazalı :)
adam resmen ayagı gazda girmiş işte.
trans. araçtan indikten sonra ne dedi acaba ? tepkisi nasıl oldu.
kesin ne arıyosun abi sen bu şeritte falan demiştir kodumun.
Printable View
ozaman BMW de arkadan kazalı :)
adam resmen ayagı gazda girmiş işte.
trans. araçtan indikten sonra ne dedi acaba ? tepkisi nasıl oldu.
kesin ne arıyosun abi sen bu şeritte falan demiştir kodumun.
:( geçmiş olsun.can kaybı olmaması sevindirici
Evoya yazık olmuş ama hasara baktığın zaman normal gibi görünüyor. Büyük ihtimalle evonun el freni çekiliydi transporter da da yük vardı. Evonun ön taraf bariyerlere dayandığı içinde gelen bütün yük arabanın arkasına bindi o nedenlede transporter ın alacağı darbeyide kendi emdi.
En güzel kasa evo lardan biri daha gitti.Üzücü.. Can kaybı olmaması sevindirici.
büyük geçmiş olsun. yaralanma olmaması sevindirici.
konuyu en başından okudum. transporter sürücüsü yerinde kendiniz olsaydınız na yapardınız sorusu aklıma geldi. belki öküzün biri transportera makas atmaya kalkarken sıkıştırdıda oda refleksle sağa kırdı kaza yaptı vs. vs. hemen adam asıp kesmeye başlıyorsunuz. kimse durduk yere canını malını heba etmez. bende böyle bir kaza atlattım. araç sürücü okul servisi kullanıyordu, trafik polislerini aradım firma sahibi çağrıldı. şöföre sağlam bir ceza yazılıp birde işten atıldı. milleti döverek terbiye edemezsiniz gerekli yerlere şikayetinizi yapın takip edin ancak yollar bu şeklide temizlenir.
kötü bir kaza, Murat_ileri arkadaşımız haklı , olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak bilmek imkansız...
İsterse biri sıkıştırmış olsun, ben yine de dayağımı atardım. Konuya girdikçe sinirleniyorum. Canımdan çok sevdiğim arabama birisi zarar verecek, bende sakin kalacağım öyle mi?
Koca otoyolda önünü görmüyor musun? En az 100 metre ilerisini görür bir insan. Hele kazanın olduğu yer dümdüz yerdir. Biri seni sıkıştırsa bile frene basarsın, bodoslama girmezsin. Resimlere bakın, fren izi bile yok.
O transporter sürücüsü, her türlü muameleyi haketmiştir bana göre.
Ha ben sinirlinin önde gideniyim, yolda biri aynama çarpsa iner ona da saldırırım, başkası bişey yapmıyor olabilir. Fakat şu konuya bakan 10 kişinin 9u, arabasına böyle haksızca çarpan böyle bir sürücüye saldırırdı...
gürsel merak etme bu foruma giren herkes inan en az senin kadar aracına düşkündür. bende çok asabi birisiyim ama dayakla terbiye edilmiyor insanlar. benim anlatmak istediğim transporterı kullanan sen olsan tavrın ne olurdu?
Bilinçli yapılmadıgı sürece kimseyi dövme hakkın yok üstadım ;) yolda uyumuş olabilir kalp krizi geçirmiş olabilir eşinden ayrılmış çok dalgın olabilir babasını annesini kaybetmiş olabilir zevkden 4 köşede olabilir vs vs vs vs netice itibari ile kaza ve ne kadar önlemde alsan olmuşun önüne geçemiyorsun, görüldügü üzre kimse vw önüne geçememiş,sen kalktın adamı dövdün adamda eşini dostunu çagırdı kırıgın bir tanesi silahı kafana dayadı yada ayagına sıktı ne yapacaksın ? başına gelmeden böyle agrasif davranma adı üstünede KAZA sakin ol,yazdıklarımıda sert okuma lütfen herkezi başına herşey gelebilir sakin olmak lazım öfke ile kalkan zararla oturur sabır en iyi ilaçtır,bir yerden sonra ..... arabasına diyeceğin zamanda olacak inan gürsel ustam :)
Saygılar.
ilk baktığım zaman resimlere ben de aynısını düşündüm.
Ancak insanlık halidir, transporter sürücüsü kalkıp bilerek emniyet şeridindeki arabaya dalmayacağına göre illa ki bir sebep wardır. Hepimiz insanız, bir anlık dalgınlık olur, bağ dönmesi olur, bakarsın görmezsin ws. bir sürü hal hepimizin başına gelebilir....
Benim accordumda kaza boya nokta hata yoktu, bir akşam kamyoncunun biri geri geri gelirken kaputumla yakın temasa girdi, nokta hatasız arabanın kaput değişti, kazayı dediler bir hışımla indim aşağı da sürücünün halini görünce ses etmedim çağırdık polisi, CANA gelmesin dedim napalım...
Transportercıya kızanlara döwmek isteyenlere haksızsınız demiyorum ama dediğim gibi insanlık halidir, herkesin başına gelebilir, yeter ki ALKOL ya da AŞIRI SÜRAT nedeni ile olmasın kaza. Transporter'a bakınca da öyle 160-170 km ile çarpmış gibi görünmüyor...
Büyük geçmiş olsun tekrar, Rabbim hepimizi bu gibi kazalardan korusun..
Bana sosyal mesaj vermeyin arkadaşlar. O adama dalacak kadar cesaretim, akrabalarına dalacak kadar da gerekliliğim mevcuttur.
Ben kalp krizine bişey demiyorum, yukarıda da demedim. İsterse biri sıkıştırmış olsun dedim.
Sağlık konusunda bir şey yapmam ama diğer her konuda her türlü yapacağımı yaparım.
Başlarına bela olmamı isteyen herkesin başına bela oldum bu güne kadar, hiçbirinde de altta kalmadım. Her dayağı hakedene zevkle dalarım.
Başka sosyal mesaj vermeyin, neyin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
bende öldürene kadar dövme taraftarıyım. olayın oluşuna göre tabiki şimdi çarpan araba ulan 3 şeritte dolu bunları emliyetten geçerim yada makas için emliyete girmişse vs vs o kazadan almadığı yaraları onda açarım. tabi eğer bende bu kaza sonrasında hayatta kaldıysam. ulan orda lastikte değiştiriyor olabilir adam, bagajdan birşeyde alıyor olabilr. her birbirini sıkıştıran emliyet şeridinemi atıcak kendini.
hakikaten konuyu açtıkça sinirleniyorum.
Evoya çok yazık olmuş. Konuyu açan fotoları çeken arkadaş niye bilgilendirmiyor transportercıya ne olduğunu ?
Fotoğraflar olay anının arkasında çekilmiş , en azından bir bilgisi vardır ama yazmıyor gördüğüm kadarıyla.Burda spekülasyonlara mahal vermemiş olur en azından.
az önce face'de bi sayfada gördüm bu nezamana ait ?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...25202464_n.jpg
2009 a ait olması lazm
ozan's in aracıydı
herkes cani gibi? nasıl bir tavır anlayamıyorum.
döven öldüren vs....
neler oluyor :eek:
araçların o kadar haşat olmaları normal otomobillerin şaseleri herzaman minibüsten kamyonetden daha alçaktır... darbeyi aldığında genelde şasenin üst tarafından yediği için bütün darbeyi podya saçları ve çamurluk emiyor bütün gücü... şase tam olarak darbe yese zaten bu kadar dağılmazlar... onun için yere alçak araçlar direkt darmadağın oluyor... heleki kamyon minibüs transporter araçların hem ağırlıkları ve şaseleride daha yüksek ve geniş olmaları böyle arabaları böyle haşat olmalarına neden oluyor bmwde mesela direkt önden fotosunda şase darbe bile almamış fotoda sapasağlam... arkası içinde aynısı geçerli.... ama gel görki transporter hem cüssesi hemde tam şasenin kafasından vurmasından gücü alayını evoya yansıtmıŞ :)
+1
Konunun ilk mesajını tekrar dikkatli okudum konuyu açan arkadaş evocunun şokta olduğunu falan aktarmış.transporter sürücüsünü hiç anlatmamış demekki hiçbir sorun yok adamda.birşey olsa görse yazardı kalp krizi gibi.kesinlikle öle bişe olmadığı belli.
transporter sürücüsünü savunanlar bi kez daha düşünmeli !
bu zamanda cana bişe geşmesin gerisi önemli değil kasko sigorta herşey var ama araba tommy olunca insan çok üzülüyor haliyle .. geçmiş olsuunn ne diyelim