geçmiş olsun![]()
yazık olmuş evoya geçmiş olsun araç sahibine![]()
içim acıdı içim ciğerim yandı o evoyu o halde böyle bi kaza sonucu görünce.. Allah korumuş kimseye bişey olmamış ama benim evom olcak böyle bi olay olcak şoku atlatınca o transporterın sürücüsünün kafasını direksiyona vura vura beyin kanaması geçirtirdim kazada olmus derdim
o kadarda caniyim
mala gelsın cana gelmesın allah sabırlar versın evocuya nelıklerle almıstırr gecmıs olsun demekten baska bı cagremız yoktur![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Cok gecmis olsun
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
transprter cıya hayırlı uğurlu olsun o evo içinde pat...n şerefsizin
çok geçmiş olsun...
Dr.Ecu AntaLya
Transporterde fazla bişey gözükmüyor ama evonun arka tarafını öldürmüş. evo bi de önden bariyer darbesi almış. yazık olmuş. gecmis olsun sahibine.
yanlız transporterde kaput az egik far tampon evo pert ...
El freni çekili iken hasar hemen hemen 2 kat dahada artıyor yaşadıkAllah sabır versin Evo sahibine.
RESPECT YOUR ELDERS
gecmıs olsun,
evonun on koltugunda servıs posetı var sanırım servıste kontrol ıcın falan cıkarttılar yada baska bısı.
yuh yaa durduk yere yazık olmus güzelim araca üzüldüm valla standart bi arac olsa bu kadar üzülmezdim geçmiş olsun.
transporter de ne saglammıs evoyu parçalamıs 3 parca değişenle sıfır gibi olur
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
O evo benim olsaydi, transporterci su anda komada olurdu. Icim gitti be... Neyse Allahtan evo surucusune bisey olmamis. Evocunun herseyin disinda bir de transporterin surucusu icin oldurmeye tesebbusten dava acmasi lazim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)