şimdi asıl narkozu sen verdin başkan :)
Printable View
yeni evleneceksiniz madem, güzel yeni modelli aileye uygun, gücüde tatminkar bir araba baksanız ne kadarda güzel olur.. Altınları bozdurma işin içine girecekse, en azından yeni birşeylere binseniz güzel olur:) Gidip istikbal koltuklı vti'a bineceğinize :D "vti cı arkadaşlar kızmasın sakın :D"
arkadaşım daha 4 aylık evliyim ama inan evdeki hesap çarşıya uymuyor kesinlikle eğer kenarda şöyle 50 bin liran kalacaksa eyvallah ama kirada oturup kredi ödeyerek altında m5 olsa bi zaman sonra huzur muzur kalmaz ... Allah şimdiden kolaylık versin şimdiden mutluluklar dilerim ...
ee abi al diyorsunda bi zaman sonra hanımın dırdırı nolucak peki ...
bir dahamı geliceksin dünyaya vti bu kadar önemliyse senn için al ve bin;
sahip olmuş ol...
benzin kasar diosan zorunda olmadıkça marşa basma;
ama sahip olmuş ol bana göre..
geçmişime dair hiç pişmanlığım yok çok şükür nedeniyse 3 kez düşünüp en doğrusunu yaşadım kendi adıma ve hiç bir şeyi ertelemedim kendim için sadece vaktini bekledim;
vakti geldiğinde sahip oldum,oldurdum..
çok kasılma bu kadar baktın çıkamadın işin içinden fena patladın vti konusunda diyelim en kötüsünü düşünelim 4 yada 5 bin hernekadarsa işte zarar eder elinden çıkarırsın ;en kötüsü bu olur konu parayken.
senden değerlimi ki para..
kendi görüşüm bu yönde...
Mantıklı konusmak gerekirse takı bozdurup araba almak buyuk bi hata olur.
evlenince zten bircok masrafın olucak 1-2 sene sonra düzlüğe cıkınca al derim ben dunya hali belli olmaz kenarda paranız olsun
ne olursa olsun riskli araçlar, her an bir yerinden arıza verebilir. ben 1 senede 5,000 tl harcadım
neredeyse bir çocuk kadar masrafı var..
bekarken güzel sıkıntı yok fakat evliyken, eşinle aranda sıkıntılar olabilir.
ne olursa olsun eski araçlar, çok düzgününü bulman lzm..
çok seviyorsanda tüpü tak bir ömür bin.
şimdi kardeşim işin gerçeği o altınları eşin senden daha çok sahiplenior onlar benim diyebiliyor ;)
bak kısaca başından geçebilecek aşamaları yazıyorum
düğünün oldu gitti altınları bozdurdun bir kısmıyla kredilerini kapatın daha sonra vti ı aldın
ilk akşam hanımdan gelen tepki
ayy aşkım bu çok güzel hadi gezelim tozalım (tabi sendede heves olacak mıçmaya bile nerdeseyse arabala gitmek için can atıcaksın)
sonra sen bu arabanın orasıyla burasıyla uğraşcaksın eşin arabayı senden kıskanıcak onla benden daha çok ilgileniyorsun diye dır dır etmeye başlıcak ki kadın milletinin dırdırı hiiiç çekilmez :D:D
sonra elinizdeki parayı bir şekilde bitirceksiniz
eşin arabadan sıkılınca yada en ufak bir para sıkışıklığında neden altınlarımı sattın keşke satmasaydın keşke başka bir araba alsaydın demeye başlıcak.tartışmalar kavgalar olucak tadınız tuzunuz kaçıcak
gerçi gelirin nekadar onu bilmeden konuşuyorum belki gelirin iyi olcak ozmnda bu sölediklerimin hiç biri yaşanmıcak
içini karartmak gibi olmasın ama ben sadece yaşanabilecek bir senaryo yazdım sana he gönül isterki hiç böle şeyler yaşama mutlu mesut geçin ama bu tip riskler olacaktır araba meraklısı biri olarak
İMZAYI ATTIKTAN SONRA ŞÖYLE 1 SENE GEÇSİN... BALAYI, CİCİM AYI,
CANIM/CİĞERİM AYI BİTSİN DE HELE :)
ŞAKA Bİ YANA DA MANTIKLI DÜŞÜNDÜĞÜNDE ALTIN BOZUP ARABA ALINMAZ.
BENZİN OLMUŞ KAÇ PARA. BIRAK ALTIN ALTIN OLARAK KALSIN... YARININI
DÜŞÜN. ÇOCUĞUN OLUNCA ÇOK DAHA İHTİYACIN OLACAK O PARAYA VE
O ZAMAN BENİ DAHA İYİ ANLAYACAKSIN. AL Bİ İNTEGRA ONUNLA UĞRAŞ :hahaha:
Vti alirsin zevkli güzel araç ama
Karı dırdırı cekmiyeceksen yok oyle yapmaz dersen durumun fena degil ise al düğünden cıkacan illa ev eşyası eksikleri borc harc olur kafa atarsın sonra duvarlara bi ara cok bunaltmıştı benide eşim arabayı yok pahasına satacaktım nerde ise sonra dellendim sustu :D