Eş adayınız mantıklı birisiymiş, fiyatlar 4.62yken, ve daha nerelere gideeceği belli değilken, benzinli araç mı alınırmış :):)
Printable View
Eş adayınız mantıklı birisiymiş, fiyatlar 4.62yken, ve daha nerelere gideeceği belli değilken, benzinli araç mı alınırmış :):)
yanlız şöle bir şey farkettinizmi genelde alma diyenler hep evliler ama al dünyaya birkeremi gelcez gibisindende konuşanlar bekar arkadaşlar
sen bak evlilerin sözünü dinle senden daha tecrübelilerini dinle zararlı çıkmazsın hatta daha imzayı atmamışken gel sen bu evlilik işindende vaz geç
karı dırdırı harbiden hiç çekilmiyor ilk başlarda laf yetiştirmeye çalıştım baktım olmuyor bende susuyorum o habire konuşsun dursun :D:D:D:D
Eşimi çok seviyorum gerçekten dünyaya bir daha gelsem onu bulup evlenirim ama, hazır evlenmemişken bir kere daha düşün:) Katılıyorum M power'a :) İyice düşün, hayatının sonuna kadar bir vti ya binemeyebilirsin mesela, yada bir s2000 alamazsın paran olsada, hele birde cocuk oldugu zaman üüüüfffff
Hayat cok kisa, zevkleri yasamak gerek keske dememek icin . Eger esini karsina almayacaksan bozdur altinlarini al VTI ni kimseyi dinlemeden yasa zevkini. Ileride baktin olmadi satarsin sonucta VTi deger kaybetmeyen arac altin gibi .
evlilikte takılar bozdurulmaz. Ancak nakit paralar kullanılır. Borçlarda takıı bozdurarak değil yine çalışarak ödenir. Sakın öyle bi cahillik yapıpta takıları bozdurarak araba almayın. Ev almak icin takı bozdurun ama araba icin sakın ha.
evlenmeyı bır kere daha dusun bence :) suan hayalımde olan araclardan 1.sine sahip oldum ama 2.si cok zor olacak gibi gorunuyor daha aracı alalı 4 ay oldu benzın parasını bahane edıp arabayı sattırmayı 4kapı dizel aile aracı aldırtmaya calısıyor aslında bahanede degıl 3gunde bir 50tl biraz yoruyor ınsanı ama zevk ?
aynı mastercard reklamı gıbı :)
bırde cocuk olursa zaten dırek satmak zorunda kalıcam oda ayrı bır mesele :)
bı daha gelsem dunyaya 30dan asagı evlenmem ne olursa olsun..
zaten typeR da kullanamadan olursem gozum acık gıder heralde:)
sonuc olarak takılar kesınlıkle kalsın en az 3sene sakın bozdurma arabasız olmuyor dersende dızel bir arac al yazları kısları bır yere gıdecek olursan(tatil) canavar gıbı doldur depoyu gez ıstedıgın yerı..
birde cocuk oldumu osuydu busuydu tahliliydi hastalıgıydı ilacıydı mamasıydı bezıydı derken olmasın ama ıllakı sıkıstıgın yer olur
valla askerden geldım 21. tanıstım 22. 3sene arkadaslık ettık 25. 3ay nısanlı kaldım 25.5 :) allaha sukur mutluyum mesudum huzurumuz yerınde hıcbıseyde gozum kalmadı dedım amaaa kalıyormus demekkı :)
allah herkesın -gonlune- gore bırını verıyor yas kac olursa olsun..
Altin bozdurularak vti alinmaz kanisindayim. Mutluluklar dilerim
evlen evlen de bende evliyim sana bir arkadaş tavsiyesi 30 yaşından küçüksen evlenme :D
hıı altınlarını bozdurarakta araba alma, zaten eşinde böyle bir şeye izin vermez.
Bende 30 yaş civarı evlenmeyi düşünüyorum ama evin tek cocugu olduğumdan ( şımarık büyütülmeyen tek cocuktum; efendi mode : on ) tutturdular evlen de evlen diye. Biraz para biriktirdim maddiyat olsun diye şimdi dokundurtmuyorlar. Ev alacaz Sonra da evlencen. Dedim ben arabayı 30 umdamı görcem ya araba lazım değil hesabı yapıyorlar. Ama Şirket arabasını eve getiriyorum bazen yedi sülaleyi geziyoruz. Gelmişken ona gidelim buna gidelim :D Fırsatım olsa 30 olmasada 28 i beklerdim. Bekarken yaşanacak şeyler var. Evlendikten sonra tutup ta cumartesi gecesi roll e yada arada bir drift antrenmannınamı katılabiliriz. :) Hep icimizde acaba diye uhde kalacak. Ben bu olayı daha cok aş eren hamile kadınların durumuna benzetiyorum. Bir Kadın birşeyi aş erdiğinde misal olarak erik aş erdi. O mevsimde erik bulamadınız diyelim. Erik olmasada cocuk doğar allah'ın izniyle ama içinde uhde kalıyormuş. Canı cektiğinde yiyemediği icin. Bizimkide o. Typer vti yarasıyla ölüp gidicez:D Hee tabi birde işin diğer boyutu var. Anlayışlı bir eş olursa bütün formül değişir. O zaman Pi sayısınız 3.14 alırsınız herşey yerine oturur. Allah hayırlı eş hayırlı coluk cocuk nasip etsin herkeze bu arada. Benimde icimde acayip bir drift isteği var. Ama bekarken yaptım yaptım. Evliyken imkanı yok. :)
Edit : Yaşım 24 bu arada benim profilde bir sıkıntı var 32 görünüyorum. Adminler tarafından düzeltilemedi.
Patron evleneceksin masrafların 1 di 2 olacak. 10 liran 5 lira olucak o nedenle o altınları bozdurupta VTI falan alma. Git doğru düzgün hesaplı bir araba al. Bir de şu var düğünde her zaman takılan takı cart curt tahmininin sadece %30 u değerindedir. Oooh şimdi 100 gelir dersin bi bakarsın 30 lira gelmiş. Kime sorarsan aynısını söyleyecektir.