ayıptır soylemesı takılırken gormustum kocaman kocaman bılezıkler bozdurmaya gitik yarısının içi boş cıktı 14 ayar :) o yuzden altınlar kalsın yarın ne olacagı bellı olmaz iş kuracak olursun o olur bu olur vs vs olumlu dunya her turlu olay var..
Printable View
ayıptır soylemesı takılırken gormustum kocaman kocaman bılezıkler bozdurmaya gitik yarısının içi boş cıktı 14 ayar :) o yuzden altınlar kalsın yarın ne olacagı bellı olmaz iş kuracak olursun o olur bu olur vs vs olumlu dunya her turlu olay var..
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Bu konuyu hatırlayanlarınız vardır aranızda şimdi düğün bitti :) elde avuçtakini toparladık vti aşkından vazgeçtik fazla açılmak istemiyoruz şuan elimde 13 bin tl para var civic si araç arıyorum bide geçen gün ömerin crx'ne baktım sağlam giderli bi araç şimdi öncelikli amacım civic si bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ömerin aracıda olabilir sizin fikirlerinizi alayım dedim.
durumun aciliyeti var arkadaşlar
Ömerin aracı dediğin aracın linki vesairesi varmı acaba
hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun mutluluğunuz daim olsun bir ömür boyu..
yorumlara şöyle biraz okudumda yaşça büyümüş abilerimiz genelde aynı şeyi iddaa etmiş..elindeki hazır birikmişi yeni ew kurmuş durumdayken araba için çarçur etmemekle ilgili. aynı fikirdeyim. evet insanın zewklerını ısteklerını ertelemesı cok zor bı durumdur bılırım ne demek oldugunu ancak, cok ıı hesap kıtap yap o hayalıne kavustuktan sonra hayal ettıgın zevkı alamamak cok daha uzucu olabılyıor bazen...
hersey gonlunuzce olsun.
Hanım eve alırmı seni birdaha bu aracı alınca
manita ayarlamayamı gidiyorsun der sıkıntı olmasın:)
Ben arada bir yaşıyorum bu muhabbetleri araç kırmızı olunca sıkıntı artıyor:)
Arkadaşın arabası belli çok emek harcanmış bakımlı bir araba
hesabı kitabı yaptım çok fazla açılmamak kaydıyla şuanda gücüm buna yetiyor iyi dileklerin içinde çok tşk ederim
tuncay abi sıkıntı olmaz sanırım :) şaka bi yana aracı o da gördü aklımda da civic si kaldı temiz bi tane bulmaya çalışıyorum ama ömeriin aracıda çok hoşuma gitti aynen dediğin gibi çok emek harcanmış bi araç senin önerin nedir abi ?
ankaradaki araçtan mı bahsediyorsun abi
düğün bi geçsin ,vti yi sonraya ertele. illa araba şartsa az yakan, satarken para kaybetmeyeceğin, masrafsız bir araba al, ilerde paran olunca onu hanıma verir, sen vtec alırsın, o da çok sevinir :) onu gündelik, vteği keyfe keder kullanırsın.
şimdiden ömür boyu mutluluklar.
temiz si arıyorum günceli :D
Bence si değilde ek 1.4is hb çok daha mantıklı.
Yinede karar senin tabiki :)
bende paranın bi miktarınla güzel bi araç al uygun fiyatlı al sat topla paranı yükselt hem altının köşede dursun hemde nakitini yükselt..
1.4 is al bence yeni ewlisin hayat ne getirir blinmez.. ben ewlenmek için 1 yaşında arabamı sattım ama üzülmüyorum... bence akıllı düşün iyi karar ver zamanı geliyor 10 TL bile lazım oluyor..aklını kulllan kardeşim ayrıca hayırlı olsun...