User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: tuvturk önemli !!!

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düştünmü ellerine bir kere ne kadar az öpülecem diye düşünmeye kalkma yurdum insanı inanmış davasına, deli yetki verirsen önce babasını asar hesabı sadece dostlar alış-verişte görsün hesabı iş yapıyorlar. bu işi gerçekten bilen birisi ile konuşarak gerekli işlemleri halletmeniz en doğrusu yoksa çok uğraşacaksınız.

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben son 1 aydır polıslerden bıkmıs durumdayım biraz anlatıyım belki rahatlarım diye yazıyorum evden dahi çıkmak ıstemyıorum 2 hafta once evımın az ılersınde dayı benı bagladı trafıkten men gozukuyomsm eyw dedım cektım arabamı gttm selamiçeşmeye 1 tane dayı 50 tane adam 1 dayı arkasında onca memur takılıyor sohbet muhabbet bız sıra beklıyoruz neyse 1.30 saat bekledık cozdurduk getırdım eve koydum aracı sınavlarım vardı 7 gun gectı bıtınce sınavlar goturıyım dedım egzozu soktyrm muayneyı fln yaptırıyım 3 yıldır yoktu muayne neyse tam cıktım evden aynı yerde baska ekıp saga cek haydaaa abıcım sanayıye gıdıyorm
    yok cek parka
    sınır tavanlarda cektım parka gene aynı ıslemler ceza cıkarttım arabayı sanayıye gıtcem arka tarafta motorlulardan bırı durdurdu nere gıdıyosun
    sanayıye egzozu soktrcem parktan aldım arabayı
    yok ver ehlıyet ruhsat takıp et benı dayı dedım 7 gun ıznm var
    kagıt nerde ?
    otoparkta aldılar sıstemden sız goruyomssnz?
    bende daha o zımbırtıdan yok goremıyorm nerden bıleyım cek
    benm aklımdan dayıya arkadan vurup oldurmek bıle gecıyo o haldeyım neyse cektım ceza yazdı gene tartısma sey ama sureklıı dovmeyı dusunuyorm kafayı yemek uzereyım
    gene selamıcesme ızın aldım geldım tam otoparktan cıkcam otoparkcı dayı kostugeldı
    ne oldu abı cekıcıyle cıkartıcaksın kameralardan takıp edıyolar basımı belaya sokma
    100 tl mıs cekıcı dedım ben kabul etmıyorm ckıyorm onumu kestı polısler
    dedım benı otoparktan cıkar ındır 20 tl verıyım yok 60 tl verırsen olur
    dedım haramzıkkım olsun tamam dayı benı otoparktan cıkardı hemen ındırdı 60 tl verdım süper gttım egzozumu yaptırdım 2 gundur kendıme gelmıs degılım
    bır daha bogle bsy olrsa kacıcam durmycam ehlıyet ruhsat vermycem yada dovsem basıma neler gelır

bunu anlatmamım sebebi ne tuvturkun ne turk polısının nede trafıgın kımsenın ovuncek koruncak bı tarafı yok kımse kendını kandırmasın adamlar
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tarz olaylarin onune gecmek mumkun degil ulkemizde.egitimsiz ve bilgisiz insanlarla muhatap oldugumuz surece bu tarz problemler devam edecektir.itirazda etsen,kavgada cikarsan degisen olmuyo...en iyisi kendini yipratmadan sinir,stres yapmadan halledip kurtulmak.gecmis olsun diyelim
    kesınlıkle katılıyorum bagırdık cagırdık yıne bırsey degısmedı gıdıp sımdı ıc ıslerı dıs ıslerı mahkeme avukat ugrasmak yerıne verıcez paramzı kurtulcaz lanet olsun yanı ne dıyım kı kendı kendımızı sınır etmekten baska bırsey degıl ...

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala yasa-kanun neyse işte değişmiş. buna zincir takılmaz yer kalmamış demiş . a.q.ç.
    (adanada zincir sadece kavgada kullanılır )
    ahahahaha saçmalığa bak ya adana da zincir takıp neyapacaklarsa 30 senedir kar düşmedi buralara
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az once musterı hızmetlerını aradım onlar hala tuvturkun tespıt yapması gerektıgını soyluyor en sonunda numaramı aldılar tekrar donuceklerını soyledıler tuvturktekı adamda ozur dıledı bırdaha geldıgınde muayene ıcın randevu alma dedı yanı pazartesı salı tekrar gıdıcegım ıcın suan beklemedeyız ...bakalım

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi isin dogrusu ne bana gecen hafta tuv den soylenen tekrar muayene randevusu al 1 tane ek1 le gel biz onaylayalim git trafige yeni ruhsatini cikart dediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi isin dogrusu ne bana gecen hafta tuv den soylenen tekrar muayene randevusu al 1 tane ek1 le gel biz onaylayalim git trafige yeni ruhsatini cikart dediler
    oncelıkle ek 1 formu artık kalkmıs sanırsam son duruma gore oncelıkle muayeneden kaldıgımız kagıtla trafık tescıle gıdıp yenı ruhsat cıkartıcakmısım sonra tuvden onay verılcekmıs plakaya sticker yapıstırılıp bu dertten kurtulcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle ek 1 formu artık kalkmıs sanırsam son duruma gore oncelıkle muayeneden kaldıgımız kagıtla trafık tescıle gıdıp yenı ruhsat cıkartıcakmısım sonra tuvden onay verılcekmıs plakaya sticker yapıstırılıp bu dertten kurtulcaz
    Hangi ara kaldirdilar ek1 i daha 10 gun olmadi benim tuve gitmem ulan ne ulke ya sabah baska aksam baska

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=joker;5710235]Hangi ara kaldirdilar ek1 i daha 10 gun olmadi benim tuve gitmem ulan ne ulke ya sabah baska aksam baska[/Q

olay benım basıma cumartesı geldı pazartesı gunu ek 1 kaldırılmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=yaniss;5710249]
    Hangi ara kaldirdilar ek1 i daha 10 gun olmadi benim tuve gitmem ulan ne ulke ya sabah baska aksam baska[/Q

olay benım basıma cumartesı geldı pazartesı gunu ek 1 kaldırılmıs
    Sen daha kismetliymissin kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=joker;5710256]
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen daha kismetliymissin kardesim
    kısmet nerde kardesım ya gecemedıkkı yıne sımdı dedıler gıt ruhsat cıkar tekrar gel muayene ıstasyonuna onaya sınavlarım var olmasa pazartesı halledıcemde bakalım artık

PASAKIZI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayenenizi geciktirirseniz normal ücretinden daha az ödeyeceğinizi biliyormusunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASAKIZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayenenizi geciktirirseniz normal ücretinden daha az ödeyeceğinizi biliyormusunuz ?
    daha az odıyeceksınız derken ?

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yapmam gereken sana yakın bir muayne istasyonuna randevusuz gidip şase motor tespit işlemi yaptırmak, sonra sana verilecek belge( beyaz a4 kagıdına araç bilgileri işlenmiş) ile trafik şubeye gidip ruhsatını yenileyeceksin,(trafik şubeyede randevu gerekebilir) sonra yenı ruhsatını aldıgında muayene tekrarı için kaldıgın istasyona randevu alıp gideceksin sana verilen 30 gün süreyi geçirmemeye dikkat etmelisin.

Alıntı PASAKIZI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ticari araçlar için geçerli olan bir formul ama muaynesiz yakalanırsanız bağlanıp otoparka çekilip muayenen sevk edildiginizde hesap ters teper. muayenesiz gezmekte suç degil mi neticede.

dip not: tüvturk kural kanun koyucu degil uygulayıcıdır kuralı kanununu bakanlık belirler tüvturk uygular.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    problem ne ki bunda şubedeki ilk ruhsatını yazan polis memur u yanlış yazmış iki memurda işgüzerlık yapıp degiştirmek yerine silip kendisi aynı yere yeniden yazmış yani suç işlemiş gidip ücretsiz degiştirmelerini talep edebilirsin.

tüvde ise ücretsiz şase motor tespit işlemi yaptır öyle git şubeden isteyeceklerdir.

ek1 kalktı vs durumları yüzünden git gel fazla oluyor malesef ama bunda tüvturk ü bağlayan unsur yok bakanlık ve emniyetin kararı

saçam sapan konuşma istersen sahte sayılabilecek bir evrağa kim işlem yapmak muayene onaylamak ister.

ne deniliyorsa onu yap gelip burda yangın yapıp milleti boş yere gaza getirmenin anlamı ne bilgi verecek bir konu açacaksan eyw

valla hiç kendini yorma kardesm forumda acılan her tuvturk konusuna bende kıl oluyorum! şoyle yaptılar boyle ettiler bunu buldular herkes kendi işinin yürümesini istiyor ters bişi olduğu zaman şerefsizler ahlaksızlar işi hallonuncada beyefendi saolun teşekkur ederiz oluyoruz...

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bişi yaşamamışsınki benim araç renginden tut şase numarasından ağırlık billgilerinden motor numarasına kadar hepsi yanlış yazılmıştı.... tüvtürke ek1 le gidip tespitini yaptırdım bir güzel tespitde 1 saat sürdü sağolsunlar bütün eksiklerini yazdırdım gittim trafik tescilden bedavaya değiştirttim ruhsat kağıdını bir güzel fırçayı çektik iş güzar memurların suçunu tüvtürkte bulmayın... trafik tescilde işini g.tüyle yapan adamlara laf edin bence...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

htec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzel bilen de yazıyo bilmeyende. neymişiz biz yaw
    kambersiz alman olmaz

htec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen bişi yaşamamışsınki benim araç renginden tut şase numarasından ağırlık billgilerinden motor numarasına kadar hepsi yanlış yazılmıştı.... tüvtürke ek1 le gidip tespitini yaptırdım bir güzel tespitde 1 saat sürdü sağolsunlar bütün eksiklerini yazdırdım gittim trafik tescilden bedavaya değiştirttim ruhsat kağıdını bir güzel fırçayı çektik iş güzar memurların suçunu tüvtürkte bulmayın... trafik tescilde işini g.tüyle yapan adamlara laf edin bence...
    bu kapanış olsun bence
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse arkadaslar hala beklemedeyiz telefon numarami aldilar yarin netlesicekmis durum ona gire yol izliycez valhi yardim edendende allh razi olsun burda fikirlerini sunuyorlar en azindan. Cok bilen arkadaslarda birsey demiyorum insan yasamayinca bilmiyor baslarina gelirse birgun o zamn kuzu kuzu hallederlermi yoksa bagrirlarmi bilemiycem tabiki tuvturktekilere her nekadar kizsamda onlar kanun uygulayicilar ama inaniyrum ki orda bazi konularda esneklik saglanabilir benim konum icin demiyorum genel olarak soyluyorum ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)