User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: tuvturk önemli !!!

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün tüm evraklarımla beraber tüve gittim..lpgden kaldım malesef..anlamadığım olay , lpgnin yalıtımı v.s bişeylerini beğenmedi..bir gün önce sızdırmazlık aldım..makine mühendisleri odasındaki yetkili kişiler tarafından onay aldım..madem uygun değil nasıl onay aldım ? yada mademki tüvde tespit yapılacak ve makine mühendisleri odasının onayı hiç bişey ifade etmeyecek , niye sızdırmazlık raporu için ayrıca koşturuyoruz ? işin mantık dışı tarafı , lpg yi söylediğim şekilde yapıcaksın ve sonrasında tekrar sızdırmazlık raporu alcaksın dedi..ya ben sızdırmazlık aldım ve tüvden geçemedim..mademki sızdırmazlık raporunu alsamda geçemeyebiliyorum , niye tekrar sızdırmazlık alıyorum??? benim mantığım aklım bi türlü almadı bu işi..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar seri numaralarına kadar bakıyorlar,hiç de hafif kusur olarak geçmiyor 1 kere muaynemi yaktı adamlar sızdırmazlık yüzünden ki sanmıyorum iline,istasyonuna göre değişsin ciddi bir mevzu sonuçta sızdırmazlık
    sızdırmazlık hafif kusur olmaması süresi geçmeside hafif kusur ama tüpün10 yılık tarihini doldurmuş olması ağır kusur,

Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün tüm evraklarımla beraber tüve gittim..lpgden kaldım malesef..anlamadığım olay , lpgnin yalıtımı v.s bişeylerini beğenmedi..bir gün önce sızdırmazlık aldım..makine mühendisleri odasındaki yetkili kişiler tarafından onay aldım..madem uygun değil nasıl onay aldım ? yada mademki tüvde tespit yapılacak ve makine mühendisleri odasının onayı hiç bişey ifade etmeyecek , niye sızdırmazlık raporu için ayrıca koşturuyoruz ? işin mantık dışı tarafı , lpg yi söylediğim şekilde yapıcaksın ve sonrasında tekrar sızdırmazlık raporu alcaksın dedi..ya ben sızdırmazlık aldım ve tüvden geçemedim..mademki sızdırmazlık raporunu alsamda geçemeyebiliyorum , niye tekrar sızdırmazlık alıyorum??? benim mantığım aklım bi türlü almadı bu işi..
    orada sadece dolum agzına depoya ve regülatör kısımlarına ve evrklara bakıyorlar alt kısımda kı tesisat borularının geçebilecegi kısımları kontrol edebilecekleri düzenekleri yok ve tesisat boruları egzoz a 10 cm den daha yakın olamaz sarkık gelişi güzel bir şekilde serilemez

yenıden sızdırmazlık alacak olmanızın sebebi sistemde bir parçanın düzeni yeri degişecek söktak işlemi olacak o tamiratta bir tadilat kapmasına giriyor o sebeple alıyorsunuz.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orada sadece dolum agzına depoya ve regülatör kısımlarına ve evrklara bakıyorlar alt kısımda kı tesisat borularının geçebilecegi kısımları kontrol edebilecekleri düzenekleri yok ve tesisat boruları egzoz a 10 cm den daha yakın olamaz sarkık gelişi güzel bir şekilde serilemez

yenıden sızdırmazlık alacak olmanızın sebebi sistemde bir parçanın düzeni yeri degişecek söktak işlemi olacak o tamiratta bir tadilat kapmasına giriyor o sebeple alıyorsunuz.[/QUOTE]

o zaman bütün suçlu gazı takan şahıslar..bugün gittim lpgciye bişeyler yaptılar ama ben kesin kaldım tüvden..boruları parlak tabaka gibi bişeyle sardılar..borunun yeri değişmedi yani..yarında geçmezse ben bu tüpü söker atarım..

dolum ağzına depoya ve regülatöre tüvde bakıyo..tam kapsamlı bi onay bile alamadıktan sonra neye onay veriyolar? . 25 tl para almak amaçlı yapılan bi uygulama dan başka bişey değilmiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca aracımın sök tak yapılacak yeri yine aracın altı olcak..oraya bakıcak düzenekleride yoksa , oraya gidip onay almak saçmalıktan öte bişey değil..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o zaman bütün suçlu gazı takan şahıslar..bugün gittim lpgciye bişeyler yaptılar ama ben kesin kaldım tüvden..boruları parlak tabaka gibi bişeyle sardılar..borunun yeri değişmedi yani..yarında geçmezse ben bu tüpü söker atarım..

dolum ağzına depoya ve regülatöre tüvde bakıyo..tam kapsamlı bi onay bile alamadıktan sonra neye onay veriyolar? . 25 tl para almak amaçlı yapılan bi uygulama dan başka bişey değilmiş..
    evet kit montajı yapan bazı firmaların önemsiz gördügü kısımlarda çıkıyor sıkıntılar genelde. muayenede sızdırmazlıgın hafif kusur olarak degerlendirmeye alınma kararıda bu sebeplerden.

parlak dediginiz boruları kısmen korumaya alan izolasyon bir parça

ayrıca aracımın sök tak yapılacak yeri yine aracın altı olcak..oraya bakıcak düzenekleride yoksa , oraya gidip onay almak saçmalıktan öte bişey değil..
    malesef öyle ama boruların bir ucu tüp kısmına diğer ucuda regülatör kısmına bağlı o sebeple şart
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mayısta muayenem var ben de şimdiden ugraşacagımı düşünüyorum saglık olsun burası türkiye.
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)