2006.05.06
S virajının devamlı baskına uğradığı bostancı otopark zamanları
![]()
2006.05.06
S virajının devamlı baskına uğradığı bostancı otopark zamanları
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
S in hareketli zamanlarını kaçıranlardanım bendebostancıdan önceki ışıklarda cep vardı cepe park edilirdi kalkış yapılırdı sonra ispark yaptılar orayı jant kapaklı halimizle giderdik hey gidi hey
edit: bahsettiğim yer üstteki mesajdaki cep hatta o sucu arabasının arka kaldırdığını çok iyi hatırlıyorum![]()
polis bağlayınca sökmüştü![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
çıkarabildinizmi bu iki tipi)))
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
pişmiş kelle Onurcan Djhellfires :=)
![]()
anaamm murat abiye bakk hiç değişmemiş maşallah..
bende de saçma sapan bir kaç foto vardı bulunca eklerim..
Asıl sancı uyandığında..
benim sarı tipomunda resmi olsa eklerdim uçdu hepsi.. hey gidi günler heyy tabii bizimki 97-2000 arası idi. zaten 99 dan sonra ardanın meşhur kazası olunca cadde devride kapandı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
iyi olmasına iyide farkında olmadan 60 ile gidene göndercekler 250 lirayı hemde 6 ay sonra.çorludada ışıklara koymuşlar arabayla binde bir gelirdim okula istanbuldan 2 yıl önce 2 kere ceza yedim yeşil ışıkta geçmekten.Sebep birinde hızım 62 km imiş 261 TL öbüründe 67 278 TLyazıktır günahtır yaw
E biraz mantıksız olmuş 2 kamera arası süreyi ölçüyormuş.İlkinden tapagaz dalarız sonuncuya gelmeden aradan tekrar sahil tarafına çıkarız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)