ben filo satışları düşünülerek üretilmiş bir araba olduğunu biliyorum sadece.
Printable View
ben filo satışları düşünülerek üretilmiş bir araba olduğunu biliyorum sadece.
dostlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.
3 saat gazladıktan sonra boyle seyler olur diyen arkadaşlarım Yanlış anladılar herhalde sabah 3 saat aralıksız son sürat gittim akşama kadar sağa sol normal gunluk trafık sonrasında da gece döndüm her hangi bi sıkıntı yoktu. ertesi sabah çıktıktan kısa bı sure sonra oluyor olan
Fransizlar konuya baksa geri ceker fluenceleri :)
Geçmiş olsun.
İste bu noktadan sonra toyota , honda , mercedes , nissan , audi(wv'den önce) dewreye giriyolar.
Çok geçmiş olsun. 130'luk dci'lar Türkiye'ye gelince sırf çabuk satarım mantığı ile düşündüklerim arasındaydı. Bu yorumlar çok faydalı oldu araç hakkında bilgi edinmem için.
yeni cup megane dışındakılerı sevmıyorum yenı çıkardıkları araçlardan.
geçmiş olsun bu arada şanssızlık
bence servis garantisi olduğu zaman isterse yolda motor düşürsün :) bedava yapıyor adam .çok kaliteli istyorsam bu işlerde kendini ispatlamış markalara yönelirim.hyundai renault fiat ülkemizde tutulan modelleri tam anlamıyla uçan tabut halkta mecbur tutuluyor az yakıyor diye bunlara yöneliyor.
Ne çok reno düşmanı varmış :)
Yahu sen öyle düşünüyor olabilirsin ama bir bak.Symbol binen kesim kimdir?Neden alırlar? ne için kullanırlar?o paraya alternatifler nelerdir?vs vs..
Her kesime göre araç üretiyor reno, bmw mercedes değilki sadece belirli bir düzeyin üstüne hitap etsin.
Safrane dediğin araba , zamanında satılırken yanında hediye broadway veriyordu Samsun bayii.
Biz 94'te Safrane ı aldığımızda TR ye 4 tane girmişti, İzmirde arabayı Mercedes sanan bile olmuştu.. O yıllarda herkes 9-11 gibi arabalara binerken Safrane baya baya lüks bir araçtı ki bugün bile birçok özelliği 0 araçlarda yok.
Ama bize hediye Broadway vermediler :D
fluence kalıbının arabası olmadıgını çok duymuştum Geçmiş olsun..
Herkesin otomobile bakış açısı ve kullanımı bizim gibi değil ya da herkesin bizim kadar otomobil çevresi,ustası vs'si yok.
İnsanlar 0 araba olsun,garantisi olsun,problem olursa götüriyim servise başım ağrımasın mantığında.
Yoksa symbol parasına 2.el alabilecek tonla araba var.
A noktasından B noktasına gitmek isteyen adam için maddi imkanları doğrultusunda en mantıklısı symbol yada muadilleri.
Allah korusun bir o symoblle kaza yapmak var birde daha kaliteli eski arabalarla.ben bu yüzden nefret ediyorum symbolden emniyet kemerini takıyorum öne eğilip sağıma soluma bakamıyorum..subaruda emniyet kemerinin takılı olduğunun farkına varmıyorum. ama herkesin bakış açısı dediğniz gibi adam 1 sene binmek için alıyor belki satışı kolay olur diye zaten hızlıda kullanmazlar otomobil tutkusu olmayan insanların aldıkları araba.
Ben arabayı alırken Renault Megane III'ler yeni çıkmıştı.Dizel olması ve aracın kasasının yeni olması bana çok cazip geldi.Fakat bir arkadaşımın megane alma başın yanar diye çok ısrarları sonucunda megane almadım.Gittim Honda aldım.Evet bizim araçlarda da ufak tefek problemler çıkmıyor değil ama bunun sonucunda şunu öğrendim.Bana göre araç sıralaması boyle...
1-Bmw,Audi,Mercedes
2-Opel,VW - Honda,Toyota
3-Renault,Peugeot,Citroen
4-Kia,Hyundai vs... (belki Kia ve Hyundai'nin yerleri değişebilir son çıkardıkları bazı araçlar iyi )
Bu arada Renault'dan benim etrafımdaki hiç kimse memnun değil...(toros,broadway,flash dışında)
arabamı bugun teslim aldım 10 bin küsür tl garanti faturası ile .
blokta gömleklerde veya kapakta herhangi bi sorun olmadıgı için bunlar hariç blok içi kapak içi turbo dahil herşeyi ama herşeyi değiştirmişler.
Haricinde kendimin garantiden oluyorsa değişmesini istediğim deri direksiyon simidi, vites topuzunu körüğünü, kapı fitillerini, debriyajı, volanı, debriyaj merkezlerini, şanzumanı vs. ne var ne yok değişmişler sağolsunlar. Araba dandik ama hizmet güzel ve hızlıydı maşallah.
bir adet megane coupe için servis kayıtlarında motorun neredeyse tamamının değiştiğini görmüştük fatura ve parçalar sizin söylediklerinize çok benzerdi.. acaba onda da mı bu sorun olmuş şimdi geldi aklıma..
çok hızlı sorununuzu çozmuşler
sıfır olmuş herşeyi değişince :)
daha önce hiç filtreden patlama durumu olmadıgını soylemışler ama şu yuzden benzıyordur.
servis nasıl olsa garantıye fatura edecegı için eline ne gelirse değişmiştir oda sonuç olarak aynı kapıya cıkıyoruzdur :D
kesinlikle araba sıfırlandı frenlerı flaanda var aslında unuttugum bı cok sey var.
yalnız ne yalan soylıyım bu halıyle eskısının alakası yok çok çok değişti. dmeekki bu araçların 2010 da satılan 2011 modellerinde bu sıkıntıları var yenılendı hersey ama değdi yani araba arabaya benzedı sımdı.
ben aaracı aldıgımın ertesı gunu servıse sıkayete gıttım . u arac gıtmıyor her yerınden ses gelıyor flana dıye tecrubeye cıktıgım usta bu arac budur bunlar normal sorunlu bı duurrm yok dedı bızde bunu boyle kabullendık ta kı bu güne kadar. ki 2011 üretimli araçların boyaları bıle daha ıyıymiş onu da ogrendim.
şuan araban aldığından iyiyse zaten senin aracında sorun varmış en başından :D
Megane III'ü ilk geldiğinde aldım TR'de ilk alan veya ilk 3 tenimdir...Sıfır kronik sorun, sıfır problem var araçta.Dayanıklı , 150 hp'ye kadar sıkıntısız güç alabileceğiniz,debriyajı kaçırırmı , volana birşey olurmu diye düşünmeden 7/24 binip gaz basabileceğiniz bir araç.Keşke alsaymışsınız , heleki şuanki benzin fiyatlarını düşündüğümde :)
1.5 hb megane ye de bindim fluence ye de. Fluence daha çok clionun bir üst kasasını andırıyor kalite olarak. Ama megane gerçekten beni şaşırtmıştı. Kapının kapandığındaki tok ses bile farklı. Benim bindiğim megane daha çok güven vermişti bana.
geçmiş olsun gerçekten :(
renonun 1.6 16v motorlarıdamı acaba böyle sorunlı ? özellikle k4m motorları merak ediyorum . clio 1.6 16v motorlar sıkıntı cıkarırmı ? kafama takıldı bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın beni :)
Geçmiş olsun.Çok ilginç bir sorun