SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
yaa ahmetimin başındaki bu bela nedir ya? ikidir yazık oluyo. geçmiş olsun kardeşime cidden üzüldüm.
feel is everything
o kız benim arabama öyle arkadan vursun yeminle en iyi avukatı tutar aynısını ben de ona yapcam diye dava açardım
beyler s2k ın sahıbı emek vermemıiş ondan sakin diyorsunuz da...arabayı alırken para yerine çakıl taşı mı verdi bu adam? mizacı öyle demek ki adamın helal olsun....
OWWWW Kıza bak düşman başına bu nedir ya,adamı intihara sürükler...
S2000 sahibinede geçmiş olsun diyicek fazla bir şey...
E arabayı çöpe atıp üstüne 1 bardak soğuk su içmeyecek ya. Kız cebinden bütün masrafı karşılayacak. Kaskosu varsa kasko üstüne kızdan tazmin talep edicek. Verdiği paradan fazlasını alabilir. Şahsen benimde sadece maddi değeri olan bir aracıma park halinde böyle birşey olsa yani canıma kast etmiş olmasa bende amaan derim. Kaskodan gelicek parası.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ıslak odunla giriceksin o karıya.
teror estırmıs bıde yırtınıo..
s2k'da önce bişe yok sanırım,toplanır çok kotu değil durumu gibi geldi bana.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Ülkemizin gerçekleri cebimde param varsa ben hep haklıyım.. kafadan tutup alıcan ekip arabasına bağırma lan hesabına sokucan kalıcak bi gece nezaretanede ama nerdeee babası kim bilir kim o polis kim bilir neler düşünüyo böyle düzenede öyle kızlaradaa o kızları yetiştiren aileyede çok güzel iltifatlarım var ama neyse..
cmtsi bebekte görmüştüm bu sk2 yı
geçmiş olsun ne diyelim her an hepimizin başına gelebilecek bi durum.
Sakin olmakta her zaman yarar varda başımda car car bağıran bi kız olsa sinirlerim oynardı yerinden heralde![]()
öncelikle geçmiş olsun, diger taraftan arac herhangi bir şekilde aksesuarlı olarak kaskolanmadıysa, kasko bodykit parçalarının parasını vermemek için çırpınır...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Kıza bak aman Allahım düşman başına.....
S2000 sahibi çok sakin. Allah korusun benzer bir durumda neler yapacağımı düşünmek bile istemiyorum.....
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
park halinde vurulmasıda insanın zoruna gider heralde büyük geçmiş olsun![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)