Ahmet seni Kemal Tosundan dolayı tanıyorum ( Non 21Turbo) Çok geçmiş olsun.Dayım trafik polisi benim.Sabah ilk işim plakayı bildirmek olucak.
Ahmet seni Kemal Tosundan dolayı tanıyorum ( Non 21Turbo) Çok geçmiş olsun.Dayım trafik polisi benim.Sabah ilk işim plakayı bildirmek olucak.
ılgı alakanız ıcın cok tsk ederım canımız sagolsun demekten baska yapacak bısey yok bır umut cıkarsa...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
gecmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur...
Geçmiş olsun fokum balıım,bi kaldıramadın su sırtını yerden ya la.. Resim ekle bakınalım bizde etrafa.
geçmiş olsun arkadaşım
Geçmiş olsun.Umarım motorun sağlam halde bulunur.
Çok geçmiş olsunAllah belalarını verir inşallah bunların.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda neticeye kavuşturursunuz.
Kardeşim çok geçmiş olsun inş.bulunur.Motorunun bakımlarını yaptırdığın yere haber bırak derim ben.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
ahmet abi geçmiş olsun. plakayı ve motorun özelliklerini ezberledim denk gelir ederse ararım hemen.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Arkasindan edilen beddualar acaba onu ne kadar ayakta tutacak... Cok gecmis olsun kardesim, Allah yardimcin olur..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye