şüphelenecek birşey yok.
550D ye bütün büyük mağazalar 1700-1800 gibi fiyat çekerken 1.300 e buluyorsak.ve alıyorsak,emin ol ki 600D içinde geçerlidir bu.
kar marjı çok yüksek bu ürünlerde
Printable View
şüphelenecek birşey yok.
550D ye bütün büyük mağazalar 1700-1800 gibi fiyat çekerken 1.300 e buluyorsak.ve alıyorsak,emin ol ki 600D içinde geçerlidir bu.
kar marjı çok yüksek bu ürünlerde
limangonun sitesinde vardı ortaklar galiba ,alınmayacak fiyat değil gerçekten süper fiyat .2. eli satıyorlar bu fiyatlara
daha önceden foruma DSLR almak için konu açmıştım daha sonrasında vazgeçip laptop aldım :D bendeki kompakt makine ile idare ediyordum ancak lensinde bi problem oluştu , arızayı yaptırabileceğim ist. anadolu yakasında bir yer var mı ?
http://g1212.hizliresim.com/14/m/h1nd8.jpg
http://g1212.hizliresim.com/14/m/h1ncp.jpg
videodan fazla birşey anlaşılmamış olabilir arızasını yazıyım , fotoğraf makinem kapalı olduğu halde lens açık kalıyo makine kapatmıyor ve fotoğraf makinesini açtığımda lens aynı durumda ve ekranda hata veriyo
Arkadaşlar makine alma arefesindeyim iki makine arasında kaldım yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım makineyi eşim için alıyorum kurs vs eğitimini görüp hobi amaçlı kullanacak makineler şunlar
1- canon eos 60d
2- nikon d7000
iki makineyi + ları ve - leri olarak fikir verirseniz sevinirim
Fujifilm Finepix HS-10 nasıl bir makinedir, kullanan veyahut bilgi sahibi olanlar var mı ?
Arkadaşım soruyor, kendisi peyzaj mimarı, yani yaptığı projeleri, doğayı vs. çekecektir. İşini görür mü acaba ?
Teşekkürler.
Nikon D7100 tanıtldı
Nikon D7100
iyi akşamlar abiler. nikon d5100 makinem var 18-55 lens var ama lensi değiştirmeyi düşünüyorum. 70-300 vrsiz lens vatan computerde 350 tl sizce fiyat nasıl veya başka lens öneriniz olurmu ?
1300 - 1500 Tl aralığında önerilebilecek Dslr Makinalar nelerdir arkadaşlar :)
Vrsiz doğa çekimi çok zor anca tripod la tezgahı açıcanda falan filan
Vrsiz alma bence hacı
abi vrli makineye param yetmiyor malesef :( ben kendi elimdeki 18-55ide satmaya kalksam ne kadara satabılırım veya aldıgım 70-300 sadece bana yeterlı olurmu
yada http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...16143336/detay bu lens nasıldır ?
Doga cekimi derken manzarami yoksa hayvan vs mi ? Porte icin 35mm f1.8 g yi bir arastir derim ayrica bu isler icin 18 55 asla yetersiz degildir
bişeyleri merak ettim abiler yaşıtlar bebeler
yeni cihazlar çıktı kompakt makine boyunda ama dslr ayarında iş görüyor tam anlamıyla olmasa da ve objektif değiştirme yeteneğine de sahip.
Sony NEX-C3A 16.2Mp 3" LCD Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi - Siyah - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
şunun gibi ve canon da böyle ürün yapmıştı.
bunlar nedir ne değildir parasının karşılıgı eder mi?
Bunlar icinde dslr sensörü olan kompak tipte makinalar görüntü kaliteleri iyidir ama ben bunlara isinamadim bi türlü
Canon ixus 130 fotoğraf makinemin lensi bozuk. 350 lira para istiyorlar şu fotograf makinesini daha uygun bir fiyata tamir edecek tanıdığı olan var mı ?
Arkadaşlar giriş seviyesinde slr makine almak istiyorum. konu hakkında cahilliğim hat safada. kafama takılan sorular var arkadaşlar:
1. Makinenin lensi değiştirilebilir olduğu için ileriki zamanlarda lens takviyesiyle beni uzun yıllar (5-6 sene) idare eder.
2. Herşeyde olduğu gibi bu tarz makinelerde de yurtdışında daha uygun fiyatlı söylentisi var. Benim ulaşabileceğim ülke Hollanda. Oradan aldırmamı önerir misiniz?
Hepinize teşekkürler
Nikon D70S bir makina var bunu almak sitiyorum ilk defa bu şekilde bir makina alacagım için ortalama fiyatlar nedir bunlarda 2.el olarak yardımcı olabilecek varmı aramızda?
millet orange marka battery gripleri duyan bilen eden var mı nedir ne değildir çok aşırı dandik midir, 600d için almak istiyorum??
nikon d5100 makinem var 18 - 55 kit lensi var 70-300 lens almayı düşünüyorum teknosada 350 tl sizce almalı mıyım
fiyatı nedir acaba sigmanın
edit : buldum 305 tl diyor ancak ben garantili bi cihaz arıyorum internette bu fiyat
üstadlardan yardım rica ediyorum.
yıllardır dijital fotoğraf makineleri ile resim çekiyorum ve artık dslr makineye geçmek istiyorum. aylardır bu konuda araştırma yaptım. klasik canon mu nikon mu sorularını araştırdım ve giriş-orta seviye için canon 650d de karar kıldım (umarım yanılmamışımdır). benim sorum objektifler ile ilgili olacak. ben genelde 3 çeşit resim çekiyorum:
1) 2 küçük çocuğumun portre resimleri
2) özellikle yurt dışı seyahatlerde manzara resimleri. manzara resimlerinde genellikle arka planı zoomlayarak ön plana kişileri oturtmayı seviyorum. örnek:
http://s1308.hizliresim.com/1d/r/rtpxy.jpg
3) gece portreleri ve gece manzaraları.
sorum şöyle: bu 3 çekim için ayrı ayrı lensler mi almalıyım? hangi çekim için hangi lensi önerirsiniz? yoksa tek bir prime lens ile işimi görebilir miyim? o lens hangisidir?
Canon Eos 100D modelini çıkarmış, kullanan, bilgisi olan var mıdır bu cihaz hakkında?
Canon'un hangi modelleri arasına yerleştirilebilir segment olarak?
ahmet abi 1. sorun için klasik cevap olucak ama 50mm 1.8 iyidir.
2. sorun içinde resimi göremiyorum şirketteyim ama bence tamron 17-50 2.8
3. sorun için malesef bişey söyleyemiyorum..
Abiler bende canon 550d var makinadan çok memnunum ama gece hiç bi yeri çekmiyor makina çekse bile güzel çıkmıyor veya bulanık çıkıyor bende bu durumdan çok muzdaribim. 18/55 lens var bu lens iyi mi ? Resim kalitesi güzel ama hani normal günlük hayat için alınabilecek başka bir lens var mı ?