Cihazım satılıktır. İlgilenenlerin bilgisine..
http://www.techturkey.com/forum/off-...-50mm-f18.html
nasil temiz birşeymi buldun bari=)
hayirli olsun.=)
ae1 lerde sen enstantane hizini seciyorsun , makine uygun diyaframi seciyor ona göre cekiyor dimi? enstantane hizi acaba dogru ayarli mi? bu modellerde kayma olabiliyormuş. misal 1/800 ayarliyosun ama asil çektigi 1/400 vs gibi??
temiz ve uygun fiyatli bir ae bulursam bende almak istiyorum.=)
pentax me var bende de forumdan almiştim geçen sene o da çok güzel bir makine=)
Valla gittigidiyordan aldım açık arttırmadan aslında 170 e bitcek gibiydi ama elemanın biri geldi işi bozdu 230 a aldım
Ae 1 değil ae 1 program aldım 50 mm 1.8 lensiyle birlikte
kozmetik olarak 10/8,5iyi aldığımı düşünüyorum
Kayma olsa büyük enstantenelerde anlaşılırdı 2 de bulb çekerdi yada bulbda 2 çekmesi gerekirdi öle bi problem yok. Lensin üzerindeki diafram ayarını A ya getirirsen diaframı kendi ayarlıyor ışığa göre. Bide program modu var ordada enstanteneyi kendi ayarlıyor. Ama bu sadece ae 1 programda var. Yani tam otomatik kullanabiliyorsun istersen. Film takayım 2-3 haftaya sonuçları paylaşırım![]()
Everyday I ** çapuling...
Biraz geç oldu ama
Benim lensin aynısı sanırım. eğer öyleyse m42 dir. Ben daha yeni sattım. 150tl gibi sadece lensin piyasası var.
Arka planı döndürür, çok güzel bir karakteri mevcuttur lensin. Analog makineden anlamam amam42 adaptörlerle dijital makinede çok güzel sonuçları vardır.
Fusion35 ------> OnurD.
Biri analogmu dediBunlarda bizim makineler.. Tabi bir kısmı görünüyor daha çok var.Zenit de 2000 lerin basında benim üniversitede kullandıgım makineydi
Çok güzel makinedir taş gibi
ve en sevdiğim Nazi SS Leica sı
buda meraklısı varsa ağzının suyu akar.1840 model ilk üretilen COLT lardan.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
temiz bi 2. el makinayı nerden, nasıl alabiliriz? 450d istiyorum. piyasası nedir bunun?
@ Yiğit G ne yaptın Hocam SenHarika mekineler var arada.
Leica Tam hasta işi zaten
Çevre aracılığı ile almak daha mantıklı. Piyasadaki ilanlar artık hep dükkanların yada bu işten yada fiyattan anlamayıp pahalıya alıp pahalıya satanlara ait(Herkes üstüne alınmasın sakın istisnalar mevcut)
450D vardı geçenlerde 11bin shutterda 350TL ye gitti mesela. Etsin en fazla 400TL etsin. Gel gelelim 500-600den aşağı bulamıyorsunuz. Gerçek satıcılar yada bu işin meraklıllar ilan açmadan falan görüyorlar işlerini çevreleri sayesinde.
Bizim gökan 'da istiyordu Benzer birşey aklımda olsun haber salayım bakalım denk gelirse yazarım muhakkak.
Fusion35 ------> OnurD.
Bunlar da benim elimden geçen makinalar![]()
Baba yadigarı Zenit 12xp ve Helios. Porst 135 2.8 ve efsane Zenitar Fisheye 16mm
Zenit 122 + Takumar 50 1.4 + DANBO
Canon 30D + Nikon F5 . Lensler Sigma 10-20 ve Tamron 17-50. GoPro2 ve 450D arkadaşımın.
Gözbebeğim Fujifilm X100. Fakirin Leica'sı.
Diyarbakır bit pazarından yok paraya aldığım Canon A-1
Canon Canonet 28
Sony Nex 3N . En kullanışsız nex.
Canım 5D'm. Ölümsüz body.
Canon 1Ds . 24-105 L ile birlikte. 24-105'in kırmızı halkası yok o ayrı
Veee Canon Eos 1v. Canon'un gelmiş geçmiş ve en gelişmiş filmli makinesi. Zor buldum kolay kaybetmem
Daha çok var. Buldukça paylaşırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)